Компанія "Укрзалізниця" не раз приголомшувала умовами перевезення у вагонах потягів. Так, цього разу пасажирка вжахнулася тим, що всередині вагону був дощ.

Про це повідомила Юлія Юліна на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Пасажирка "Укрзалізниці" їхала потягом № 162 сполученням Київ-Миколаїв. Окрім старих вагонів, та непристосованих вбиралень, у вагоні ще й протікав дах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Поїзд 162 Київ-Миколаїв. Дощ не тільки на вулиці, але і в вагоні. Як взагалі такий рухомий склад можна було випустити в дорогу?", - запитує жінка у керівника "Укрзалізниці" Євгена Кравцова.

Євген Кравцов Укрзалізниця, ви жартуєте? Поїзд 162 Київ - Миколаїв. Дощ не тільки надворі, а й у вагоні. Як узагалі такий рухомий склад можна було випустити в дорогу?

Geplaatst door Юлія Юліна op Woensdag 1 mei 2019

Пасажирам всю дорогу довелося їхати буквально під дощем. З вікон дув вітер, тому в щілини брудних вікон провідники заштовхали ганчірки.

Варто зазначити, що профспілки залишилися незадоволені ситуацією, яка склалася із зарплатами залізничників, в той час як вище керівництво "Укрзалізниці" буквально "жирує". Їх доходи виявилися вище звичайних зарплат у 170 разів. Прості українські залізничники є найбіднішими у своїй галузі на пострадянському просторі.

Нагадаємо, що Укрзалізниця "зашторила" проблеми у вагонах: ремонту немає, зате тепер не видно.

Як повідомляв "Знай.uа", український національний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" часто приголомшують пасажирів умовами перевезення. Так, цього разу радниця глави Херсонської міської ради Галина Ляшевска зафіксувала на фото умови в потязі №109 / 110 за маршрутом Херсон-Львів.

Також "Знай.uа" писав, що в одному з потягів компанії "Укрзалізниця" трапився черговий мовний скандал. В інцидент був змушений втрутитись начальник поїзда.