Профспілки залишилися незадоволені ситуацією, яка склалася із зарплатами залізничників, в той час як вище керівництво «Укрзалізниці» буквально жирує.

Їх доходи виявилися вище звичайних зарплат у 170 разів.

Прості українські залізничники є найбіднішими в своїй галузі на пострадянському просторі.

Про це стало зрозуміло зі слів керівника профспілки українських залізничників Вадима Бубняка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Він написав лист наглядовій раді АТ «Українські залізниці», в якому розкритикував керівництво, а також висловив свою незгоду з внутрішньою політикою компанії.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Бубняк нагадав, що в залізничній області – справжня катастрофа, фахівці масово покидають компанію через низькі зарплати і порушення закону.

Передбачалося, що нове підвищення зарплат залізничників відбудеться 1 квітня 2019 року, але цього не сталося.

Керівництво Укрзалізниці заявило, що у них банально немає грошей для підвищення заробітних плат співробітникам. Індексація тарифів також неможлива, оскільки це принесе лише 2,5 мільярда гривень. Цих грошей вистачить тільки на премії.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

При цьому наголошується, що залишилися невирішеними багато питань щодо оздоровлення залізничників та їх сімей.

Варто нагадати, що В лікарню в смт Березнегувате Миколаївської області з місцевої залізничної станції були доставлені двоє чоловіків. Вони були пасажирами поїзда і у обох були ножові поранення.

Повідомлення про кривавий інцидент надійшло в поліцію ввечері в четвер, 11 квітня, передає відділ комунікації Миколаївської області.

В медичному закладі 31-річний житель Херсонської області розповів, що їхав у вагоні плацкарта, на сусідній полиці їхав п'яний чоловік, який напав на нього, коли він уже спав. Сусід по полиці вдарив його ножем у шию. Постраждалий схопився з місця, але чоловік продовжував наносити йому удари в руку і область коліна.

Нагадаємо, Укрзалізниця похвалилася новинками

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця назвала 6 факторів, які впливають на вартість квитка

Також Знай.ua" писав про те, що В Кабміні сказали, коли скасують поїзди у Росію