Українці звикли, що супермаркети їх постійно дурять - то продають прострочені продукти, чи обважують. Але останній випадок, що стався у супермаркеті Запоріжжя, просто може відбити апетит і надовго.

Інцидент стався недалеко від вулиць Чаривна та Полякова. На сторінці в Facebook "Типовий Шевчик" користувачі показали, що знайшли у вівсяних пластівцях, які продають на вагу.

Покупці в крупах виявили щурячий послід.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Якщо ви прихильники здорового способу життя, або подібно Генрі Баскервілю, любите вівсянку на сніданок, будьте обережні в магазині "ТЦ", розташованому на вул. Полякова та Чарівної (колишній 54 магазин). Вівсяні пластівці, які там продають на вагу, щедро здобрені мишачим чи щурячим лайном. - написав в соцмережі користувач Іван Горін.

Чоловік також додав, що повідомив про це продавців, але вони нічого не зробили, не стали прибирати товар, а лише повідомили, що такий їм презли.

Але найсумніше навіть не ці "мюслі" (адже хтось купить, зварить вівсянку та подумає, що це родзинки), а те, що коли покупець звернув на цей факт увагу продавчині, вона сказала, "а що я можу зробити, нам таке привезли" і навіть не намагалась прибрати цей товар з прилавку. Ця вівсянка, напевне, і зараз там лежить", - додав обурений чоловік.

Нагадаємо, безпечної дози не існує: Супрун розповіла, як не розгубити здоров'я на святах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, економісти пояснили, чому вітчизняні овочі рекордно здорожчали.

Також портал Знай.ua писав, що виявилося, що є продукти, які можна спокійно з'їсти після закінчення терміну придатності. Експерти розповіли, які просторочені продукти не становлять серйозної загрози для здоров'я.