21 квітня пішов з життя доцент кафедри анатомії людини Харківського національного медичного університету Анатолій Куліш. Про це повідомили у вузі.

Куліш у 1971 р. закінчив Харківський державний університет ім.Горького. З 1971 р. розпочав роботу в Харківському медичному інституті на кафедрі нормальної анатомії, займаючи послідовно посади старшого лаборанта, асистента, старшого викладача.

У 1985 р. Кулішу було присвоєно вчений ступінь кандидата біологічних наук, у 1991 р. - звання доцента.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

З 1990 р. і по даний час працював на посаді доцента кафедри анатомії людини.

Нагадаємо, в середу, 9 квітня, помер видатний народний артист, актер театру і кіно Петро Бенюк. Він помер в Україні у віці 73 років. Про трагедію повідомив Національний академічний драматичний театр ім. М. Заньковецької у соціальній мережі Facebook.

Також відомо, що артиста не стало через п'ять днів після його дня народження.

"Важко писати такі слова, але сьогодні пішов з життя видатний актор театру і кіно, народний артист України Петро Бенюк. Усе життя він присвятив творчості. Армія його фанатів не залишала свого кумира ніколи. На його вистави зали були повні глядачів, з якими він і плакав, і сміявся! Його талант був справжньою окрасою Національного театру імені Марії Заньковецької. Сумуємо", – вказується в повідомленні.

Нагадаємо, що український воїн з західної України, 31-річний Ярослав Чемный, який мужньо захищав країну від загарбників, загинув на Донбасі. Інформацію про місце проведення похорону повідомив Сергій Братчук.

Як повідомляв портал Знай.uа у Лос-Анджелесі у віці 84 років помер знаменитий голлівудський кіноактор Сеймур Кассел. Він помер у неділю, 7 квітня, з-за ускладнень, викликаних хворобою Альцгеймера.

Також портал Знай.uа писав, що у віці 93 років помер художник Ден Роббінс (Dan Robbins) зробив "кожної людини Рембрандтом".