Скандальний священик РПЦ Всеволод Чаплін знову вразив агресивним заявою. Він звернувся із закликом окупувати південний схід України ціною життя росіян. Про це він повідомив в особистому Telegram-каналі "Православна політика".

Священик РПЦ, протоієрей Всеволод Чаплін висловив свою думку про трагедію в Одесі. Він закликав Росію повернути українські землі навіть ціною життя.

Чаплін переконаний, що необхідно рятувати росіян в Україні від трагедій, подібних пожежі в Будинку профспілок.

"Пам'ять жертв Одеси, яку ми здійснюємо в Пасхальні дні, дає надію на перемогу. На те, що розділений руський народ – народ Великоросії, Малоросії, Білої Русі – возз'єднається. Для цього влада Росії повинні перестати боятися Заходу, як злякалися в 2014 році, кинувши напризволяще зла російських людей в Одесі, Харкові, Миколаєві", – йдеться у заяві.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Чаплін виклав у мережу так звану "резолюцію" громадянської акції "Пам'ятай Одесу" в Москві.

"Ти росіянин! Знаєш трьох сестер – Віру, Надію і Любов. З ними слава і перемога, з ними Бог. Коли російська людина боявся померти і знищити ворога в ім'я Христове, заради порятунку рідних людей?", - радикально стверджує священик.

Він заявив, що будівлю в Одесі обстрілювали і закидали пляшками з горючою сумішшю, а пожежникам не давали гасити вогонь. Крім того, за його твердженням, тих, хто зміг вибратися, били, а багато людей загинули через пожежі і удушення чадним димом, а від куль.

"Ми засуджуємо необандеровщину як абсолютне зло, вияви якого повинні зустрічати нульову толерантність. Ми закликаємо владу Росії та всіх людей доброї волі не йти ні на які компроміси з цим злом, ні на яке угодовство з ним, ні на які переговори з "політиками", які підтримують це зло", – продовжив Чаплін.

Нагадаємо, московський піп з попадею накинулися з електрошокером на жінку.

Як повідомляв Знай. ua, Чаплін в рясі закликав вбивати людей в ім'я Біблії, навіть інструкцію показав.

Знай. ua писав, що очманілі клоуни РПЦ "поїхали" остаточно і розігнали дикий фейк про Україну.