Сьогодні, 3 травня практично по всій території України очікуються рясні денні дощі. Пощастить з погодою тільки Харківській, Полтавській та Дніпропетровській області, а також півдню країни, там очікується висока температура повітря і повна відсутність будь-яких опадів. При цьому у всіх областях України йде поступове і впевнене підвищення температури, як повідомляє сайт Укргідрометцентру.

На заході України вдень очікуються сильні дощі, але радує, що температура буде від + 17 до + 19 градусів тепла, а ось вночі вона опуститься до +7-9 градусів, опади не передбачаються.

Практично аналогічна ситуація і на півночі країни, вночі від +7 до +9, а вдень температура сягатиме +19 градусів, але все-таки сильні дощі не пройдуть повз.

На сході вночі буде сухо, а ось вдень слід захопити з собою парасольку, якщо не хочете повністю намокнути. Температура повітря вдень буде триматися в районі 18-20 градусів тепла і вночі опуститься до +8.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

На півдні України сьогодні буде сухо і сонячно, температура повітря підніметься до +22 градусів вдень, а вночі термометр покаже +10, тому пора відкладати всі теплі речі в шафу і відкривати пляжний сезон з сонячними ваннами.

У центральному регіоні, як і в Києві, вдень очікуються дощі і температура до +20 градусів тепла. А от вночі, хоч температура і буде практично однаковою по всьому регіону (+8 градусів), сильні опади очікуються скрізь крім столиці.

Нагадаємо, раніше відомий астролог розповів українцям всю правду про те, якою буде весна в цьому році і коли слід очікувати максимально високу температуру повітря.
Як повідомляв портал "Знай.ua", сьогодні українці відзначають особливе свято при якому обов'язково слід зробити важливу річ для того, щоб висловити свою повагу до наших предків.
Також "Знай.ua" писав, як сьогоднішній день пройде у різних знаків зодіаку і кому сьогодні необхідно розслабитися, а який знак повинен бути вкрай обережним у своїх діях і словах.