Адвокат і блогер Тетяна Монтян відзначилася черговою скандальною заявою по відношенню до України.

Про це повідомляє портал Акценты.

За словами одіозною Монтян, Київ не проти того, щоб Львівська область відокремилася від основної частини України.

"Що стосується хвилі сепаратизму у Львівській області – так вона вже має місце бути. Прапор їм в руки, вітер у спітнілі яйця, нехай з ними поляки пораються. Господи, та нехай відокремлюються. Ви думаєте, хто в Україні хоче жити з цими божевільними? Поки вони нікого не чіпали і нікому нічого не нав'язували, все було нормально. Але як тільки вони відчули в собі якісь сили і підтримку п*ндосів, і Европки, вони тут же спробували нагнути всю Україну", – заявила Монтян.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тетяна Монтян

Варто додати, що на скандальну заяву відреагував у мережі політолог Олексій Голобуцький. Він зазначив, що слова Монтян активно підтримали російські ЗМІ.

А вся справа в тому, що заяви Монтян збігаються з роздумами Володимира Жириновського, який постійно пропонує поділити Україну між Росією і іншими країнами-сусідами.

Нагадаємо, скандальна громадська діячка Тетяна Монтян різко відреагувала на те, що Православна церква України отримала Томос. Про це вона заявила під час відеоконференції з політологом Олександром Семченко.

Монтян і різко негативно відреагувала на питання Семченко о Томосі. Вона підкреслила, що в Україні ще дуже багато невирішених проблем і церква не є на даний момент пріоритетом.

"Ти що, думаєш, від цього труби самі отремонтируются? Чи економіка вгору попре?", - заявила Монтян.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандально відома блогер та адвокат з України Тетяна Монтян, яка всіляко підтримує російську агресію по відношенню до України, знову накликала на себе град гніву користувачів мережі своєю новою маревною заявою.

Також Знай.ua писав про те, що Путіна зганьбив його улюблений журналіст.