Ціни на продукти харчування в Україні порівняли з Африкою.

На превеликий жаль, у нас вони виявилися дорожчими.

Пост з порівнянням опублікував у себе в Facebook Михайло Шнайдер.

"Супермаркет в Єгипті. Цибуля 6.75 EGP Кілограм – 10.45 Гривень Кілограм. Капуста молода 14.45 EGP Кілограм – 22.39 Гривень Кілограм. Картопля 7 EGP Кілограм – 10.85 Гривень Кілограм. В АФРИЦІ овочі дешевше ніж в Україні. Просто Фантастика. Немає Слів. Залишилися одні Вирази"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто нагадати, що В Україні подорожчав молочний кошик. Продукти з молока, що не входять у перелік соціально важливих, збільшилися в ціні за рік на 12%.

Різниця в ціні за рік склала від 149,2 гривень до 167,8.

Передає Хвиля.

Молочні продукти
Молочні продукти

Про це стало зрозуміло зі слів Олексія Дорошенка, що займає пост глави Української асоціації постачальників торговельних мереж.

200 грам вершкового масла за 3 місяці збільшилася в ціні на 3,3%, з 39 гривень до 40,3.

Сметана підскочила в ціні за перший квартал на 2,8%, до 56,6 гривень до 58,2 гривень за кг

молочна продукція
молочна продукція

Сир з початку року підскочив в ціні на 2,5%. Відтепер ціна 1 кг продукту коштує 100 гривень.

1л молока за перший квартал додав 2,1%, з 23,7 гривень до 24,2 гривень.

Ще ми писали, що Українці звикли, що супермаркети їх постійно обманюють продають прострочені продукти, обважують. Але останній випадок, що відбувся у супермаркеті Запоріжжя, просто може відбити апетит і надовго.

Інцидент стався недалеко від вулиць Чарівна та Полякова. На сторінці в Facebook "Типовий Шевчик" користувачі показали, що знайшли в вівсяних пластівцях, які продають на вагу.

Покупці в крупах виявили щурячий послід.

"Якщо ви прихильники здорового способу життя, подібно Генрі Баскервілю, любите вівсянку на сніданок, будьте обережні в магазині "ТЦ", розташованому на вул. Полякова і Чарівної (колишній 54 магазин). Вівсяні пластівці, які там продають на вагу, щедро присмачені мишачим або щурячим лайном. - написав у соцмережі користувач Іван Горін.

Нагадаємо, Як ціни вдарили по найпопулярнішим продуктів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Супрун дала поради з прийому вітамінів

Також "Знай.ua" писав про те, що Експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення"