Наступного тижня в Україні буде один вихідний день і робоча субота.

Про це повідомляється в рішенні Кабміну.

Наразі вже відомо, що вихідними буде 9 травня - День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

При цьому відповідно до розпорядження уряду, українці відпрацьовуватимуть вихідний день вівторка, 30 квітня, у суботу 11 травня.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, що літні канікули 2019 почнуться для українських школярів традиційно після того, як відлунають останні дзвінки.

Наразі вже відомо, що для учнів 2-8 класів це відбудеться 23-24 травня, проте для старшокласників офіційний відпочинок стартуватиме з 24 травня.

При цьому відзначається, що зазвичай заходи щодо заключного шкільного дня календарного навчального року організовується до останньої п'ятниці травня. Проте у 2019 році вже прийнято рішення не затягати до 31 числа, а влаштувати свято на тиждень-півтора раніше.

школа
школа

Більше того у навчальних закладів є право самостійно вирішувати, коли розпочинати канікули для учнів. У Міносвіти є право лише встановлювати дату початку навчання. Проте у відомстві відзначають, що головне, щоб канікули протягом навчального року становили не менше 30 днів.

Нагадаємо, для того щоб отримати хороших відпочинок не обов'язково їхати за кордон – на курорти або в Європу. В Україні є величезна кількість прекрасних куточків, що вражають своєю красою і мальовничістю. Про них ми і розповімо.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні у суботу, 4 травня буде тепла, але вітряна погода. Майже у всіх регіонах пройдуть сильні дощі з грозами. У західних областях дощова погода з сильним вітром і грозами. Потроху теплішає, однак тут встановиться найбільш прохолодна температура по всій Україні.

Також "Знай.ua" писав, що актриса студії "Квартал 95", зірка КВН і учасниця проекту "Жіночий квартал" Ірина Сопонару продемонструвала сексуальне підтягнуте тіло під час відпочинку в Туреччині. Як відомо, зараз актриса разом з колегами по "Кварталу" перебуває в Туреччині на курорті Бодрум. Серію пікантних фотографій 32-річна Ірина опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеринчук