Почастішали повідомлення про появу НЛО. Подібні явища, як і раніше викликають палкі дискусії. Так, нещодавно в Одесі місцеві жителі зняли на відео дивний об'єкт у повітрі. Вони вважають, що це може бути саме НЛО.

У соціальних мережах і в youtube одесити поділилися відео, на яких, на їхню думку, вони спостерігають не що інше як НЛО.

"Плазмова куля летить в гору позаду санаторію Куяльник, між гирлом річки Хаджибей і Куяльником після заходу сонця 28 квітня 2019 року, о 20:20. З'явився нерухомо на висоті 100 метрів над пагорбом і раптово зник через 15 секунд над горою. Поки камера оберталася, плазмоїд зник з поля зору", - пише автор відео, яке ви можете побачити нижче.

Зокрема, вдалося зафільмувати кулю, що світилася далеко над містом. Частина користувачів вирішила, що це лише відблиски на склах або якісь відображення. Інші ж впевнені у неземному походження об'єкта.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно вченим вдалося виявити планету, умови на якій підходять для життя людей. Населення Землі зможе переселитися туди у разі, якщо наша планета стане непридатною для життя. Об'єкт, на якому можливе життя, називається Титан — це супутник Сатурна. На думку Уеллонса, людству варто розглядати ще цей варіант, окрім Місяця та Марса.

Нагадаємо, Байкал приховує у своїх водах інопланетян. На озері виявили прибульця з трьома вухами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мексиканській пустелі живе змієподібний прибулець. Експерти і користувачі мережі припускають, що в пустелі міг розбитися інопланетний корабель.

Також "Знай.uа" писав, спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом. Відомий уфолог Скотт Уорінг спробував встановити контакт з прибульцями, і це викликало катастрофу.