Уфологи і конспірологи досить часто звинувачують американське аерокосмічне агентство у тому, що воно приховує правду від людства.

Так інопланетний корабель під назвою "Чорний лицар" довгі роки не давав спокою дослідникам. Вперше його помітили ще 70 років тому.

Впродовж усього цього часу корабель регулярно з'являється на орбіті планети. Звичайно, ніхто на всі 100% не впевнений, що він належить прибульцям і що це взагалі корабель.

І досі фахівці були впевнені в тому, що поруч з Краєм постійно знаходиться всього лише один такий інопланетний корабель.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але буквально кілька днів тому уфологи заявили, що вони помітили ще один літаючий об'єкт, який також приписали інопланетній расі.

Так під час огляду Землі за допомогою Google Sky американські експерти змогли розглянути об'єкт у формі сигари.

Як зазначили уфологи, корабель наблизився до нашої планети дуже близько, тому його можна було без проблем розглянути. Вдалося навіть встановити приблизні розміри. Об'єкт має довжину півтори тисячі метрів і діаметр близько 100 метрів.

Якщо порівнювати з супутниками, то розмір просто величезний, тому переплутати об'єкти просто нереально.

Через те, що знімки, а також відео швидко розійшлися по мережі, користувачі почали активно висловлювати свою думку.

Більше того, об'єкт навіть встигли порівняти з астероїдом Oumuamua, який веде себе як розумна істота, а не звичайне небесне тіло. Крім того, астероїд також має сигароподібну форму, як і корабель прибульців, виявлений вже поруч з Землею.

Невже вони якось пов'язані один з одним? А може, є зв'язок і з таємничим "Чорним лицарем", який, як припускають деякі незалежні дослідники, крутиться біля нашої планети і веде одному йому відому варту ось вже багато тисяч років.

Нагадаємо, вчені виявили в Чумацькому шляху екзопланету, яка веде себе досить дивно. Дослідники вважають, що в майбутньому вона може знищити на Землі все живе.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на поверхні Марса зробили незвичайний знімок. На кадрах зафіксували невідомий об'єкт, який схожий на людину. Фото зробив робот космічного агентства Opportunity.

Також "Знай.uа" писав, статистика свідчить, що з кожним роком збільшується кількість людей з порушеннями психіки. Причиною цього можуть бути прибульці з таємничої планети Нібіру.