Відома українська журналістка Яніна Соколова яскраво висміяла обурення російського пропагандиста Євгенія Попова через Україну.

Свою позицію вона виклала в шоу "Вечір з Яніною Соколовою" на YouTube.

Скандальний російський пропагандист різко розкритикував України за вихід з дуже "важливого" міждержавного договору. Зокрема, він стосується збереження міждержавних секретів в області винаходів СРСР.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Українська журналістка відзначила, що сучасна Росія, яка вважає себе правонаступницею Радянського союзу, може засекречувати лише безглузді винаходи, які нікому не потрібні, або ж провали у своєму розвитку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ой, які секрети! Про що там шепоче цей штандартен-фюрер пропаганди? Які можуть бути важливі радянські секрети через 30 років? Як створити телевізор без пульта або пилосос розміром з квартиру? Або як провести святковий парад після вибуху на атомній станції? Кому ви вср*лися. Краще б розкрили секрет, як виграти війну, а через 10 років жити гірше, ніж ті, хто програв. Аааа, я знаю! Це називається кмітливість", — затролила журналістка країну-агресора.

Варто нагадати, журналістка Яніна Соколова заявила про свою готовність стати репетитором української мови у новообраного президента нашої країни Володимира Зеленського. Журналістка зазначила, що її пропозиція не пов'язана з бажанням отримати посаду при новій владі.

Нагадаємо, відома українська журналістка Яніна Соколова порадила всім росіянам відсвяткувати демократичні вибори в Україні шампанським. Соколова сказала в ефірі авторської програми "Вечір з Яніною Соколовою", що вибори в Україні не виправдали надій Кремля. Виною всьому видно нереалістичні страшилки про вибори президента, які проходили в нашій країні, придумані росіянами.

Як повідомляв "Знай.ua", Яніна Соколова розповіла, що Україна зможе повернути Крим виключно дипломатичним шляхом або після закінчення президентства Володимира Путіна. В даний час він просто не може цього допустити, бо це ще раз підтвердить провальність його плану окупації територій нашої країни.

Також "Знай.ua" писав, що відома українська журналістка Яніна Соколова розкритикувала Дмитра Гордона за нечесну агітацію на користь кандидата в президенти Ігоря Смешка. Соколова опублікувала жорстке відеозвернення до Гордона, в якому відкрито заявила все, що думає з цього приводу.

Росія заборонила експорт нафти в Україну: чого хоче Путін. Сергій Куюн