Агресивні і недоречні висловлювання скандального депутата нелегітимної Держдуми можуть обернутися для Росії випереджувальним ударом.

Про це заявила українська журналістка Яніна Соколова у своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою" на YouTube (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця).

Яніна Соколова

Слова російської пропагандистки Ольги Скабеєвої викликали у неї справжню лють. Росіянка сказала, що Жириновський нібито лише є неординарним депутатом, а на роботу уряду країни-агресора ніяк не впливає.

"Ой, Ольчик, а що ж ти так Держдуму принизила, а? Я вам нагадаю, росіяни, що за конституцією Російської Федерації саме Держдума стверджує прем'єр-міністра і приймає рішення про його відставку. І саме Володимир Вольфович зі своїм ЛДПР голосував за нинішній Кабінет міністрів. Тому є*ануті висловлювання людини з такими повноваженнями можуть рано чи пізно призвести до того, що вам *бануть". відповіла Соколова Скабеєвій

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що громадяни Росії з почуттям заздрості спостерігають за виборами президента в Україні. Про подібну демократію в країні вони можуть тільки мріяти. Про це заявила відома українська журналістка Яніна Соколова у своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою" на YouTube.

Вона вирішила нагадати жителям держави-агресора, що вже близько двох десятків років у них не мінялася влада.

"Познайомтеся з великою заздрістю росіян. Те, що у нас проходять справжні демократичні вибори, зводить Останкіно з розуму. Вони, немов маленька бідна дитина в Луна-парку — хочуть покататися на каруселі, а дозволити собі не можуть. Тому, що на цій каруселі вже 19 років катається її стабільно п'яний батя", - посміялася над російськими Соколова.

Яніна Соколова

Раніше ми писали, що Росія витрачає мільярдні ресурси на підготовку до повномасштабної континентальної війни в Європі. Першим плацдармом, який вона постарається взяти, буде Україна.

Як повідомляв "Знай.uа", близький соратник Путіна раптово помер: занадто багато знав.

Також "Знай.uа" писав, що всі таємниці Путіна несподівано розкрила колишня дружина: бив, принижував, знущався, накачував наркотиками.