Російський президент Володимир Путін не піде на добровільну здачу анексованого Криму. Саме цією окупацією він перекрив незадоволення російських громадян їх низьким матеріальним становищем та ізоляцію від цивілізованих країн.

Про це стало відомо завдяки заяві української журналістки Яніни Соколової, яку вона озвучила під час онлайн-зустрічі зі своїми шанувальниками на YouTube.

"Я точно знаю, що Путін просто так не віддасть. Це абсолютно точно. Це один з найбільших козирів у його внутрішній політиці. А я нагадаю вам, що Володимир Путін — це людина, яка багато своїх речей робить виключно для внутрішньої аудиторії, для росіян. Які живуть дуже бідно, які ізольовані від усього світу, завдяки діям Путіна, які не мають розвитку, які мають досить низький ВВП, які живуть у злиднях", — сказала вона.

Журналістка також заявила, що для того, щоб побачити справжнє життя Росії, потрібно виїхати за Москву всього на кілька кілометрів. Соколова впевнена, що Крим став Путіну таким собі відволікаючим маневром, яким він закрив очі своєму народу на глобальні проблеми і на наслідки свого правління.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Крим, "повернення в рідну гавань" — це великий козир. Як ви думаєте, чи захоче Путін позбутися від одного з головних козирів? Враховуючи, що його рейтинг не дуже високий в Росії. Це 86% було рік тому, зараз ця цифра значно знизилася. Враховуючи війни, скрутне становище і інші речі. Я думаю, навряд чи він відмовиться від Криму", — підсумувала Соколова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська журналістка Яніна Соколова затролила скандально відому російську пропагандистку Ольгу Скабеєву. Відповідний ролик з'явився в мережі. Зокрема, Соколова публічно викликав на дебати опальну російську телеведучу, давши їй на роздуми 24 години.

Нагадаємо, Береза нишком показав, як "псування" погубила Скабееву: епічне відео.

Як повідомляв Знай.uа скандальна путинистка Скабеева остаточно зійшла з розуму і довела мережу до реготу.

Також Знай.uа писав, "Соколову вкусила Скабеєва": українці поставили "діагноз" журналістці Порошенка.