Українська журналістка і ведуча телевізійної програми "Рандеву" Яніна Соколова запросила Володимира Зеленського на розмову до своєї студії, однак зробила вона це у дуже провокативний спосіб.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це пише Рoliteka.

Соколова заявила, що ось уже протягом останніх трьох місяців її глядачі регулярно ставлять запитання, коли ж в її програмі з’явиться кандидат у президенти Володимир Зеленський.

У своєму відеозвернення Соколова відповіла, що весь цей час намагалася домовитися про розмову з представниками кандидата, неодноразово передаючи через них запрошення.

Однак всі ці запити ігнорувалася і жодних відповідей на них так і не надійшло, стверджує Соколова.

У відповідь на мовчання журналістка вирішила особисто звернутися до Зеленському з провокаційним закликом.

Вона заявила, що всі існуючі інтерв’ю у цього кандидата носять виключно комплементарний характер і реальні питання так і не були задані.

"Володимире! Ну ти ж не с*кун. Прийди на "Рандеву", у нас до тебе чимало запитань, власне, "у нас", – це у всього українського народу, оскільки відповідей на них ми жодного разу не почули. Інтерв’ю, які були у вашому житті, були виключно, на нашу думку, комплементарними. Ми хочемо поговорити чесно і хочемо бачити перед собою людину, яка вміє тримати удар, відповідати на некомфортні запитання глядачів зі всієї України", – звернулася до Зеленського Соколова.

Нагадаємо, студія "Квартал 95" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимиру Зеленському, якому більше не до сцени.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український комік та телеведчий Володимир Зеленський знову зайняв першість в президентському рейтингу, за останніми опитуваннями виборів.

Також Знай.ua писав про те, що на даху будівлі, де розміщено офіс кандидата в президенти Володимира Зеленського, виявлено дивні пристрої невідомого походження.