На даху будівлі, де розміщено офіс кандидата в президенти Володимира Зеленського, виявлено дивні пристрої невідомого походження.

Цю інформацію опублікували в Telegram-каналі "Команда Зеленського".

За даними прес-служби Київської поліції, до них звернувся охоронець Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Коли правоохоронці прибули на місце події, до них звернувся охоронець кандидата Зеленського. Він розповів, що на даху житлового будинку невідомі встановлювали підозрілі предмети." прес-служба поліції

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Глава МВС Арсен Аваков написав, що під офісом Зеленського були виявлені елементи апаратури прослуховування.

У Telegram-каналі "Команда Зеленського" пожартували:

"Цікаво, які офісні жарти найбільше сподобались "прослуховувачам"?"

Нагадаємо, що українцям показали дані останнього соціологічного опитування щодо кандидатів у президенти України, проведеного у лютому. Дані дослідження свідчать, що нинішній президент Петро Порошенко в іншому турі програє обом своїм опонентам – і Володимирові Зеленському, і Юлії Тимошенко.

"Моделювання іншого туру дало наступні результати: Юлія Тимошенко тримає першість у парі з Петром Порошенком (31% проти 24%). Водночас, Володимир Зеленський перемагає як у парі з Порошенком (42% проти 24%), так і з Тимошенко (37% проти 24%)", - сказано у повідомлені.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Також портал писав, що відомий український продюсер Сергій Перман розповів, як Петро Порошенко не виконав обіцянок перед Романом Віктюком та Ані Лорак, а також про те, чому українцям варто зупинити свій вибір на Зеленському як потенційному главі держави.

Інцидент із відомим українським режисером Романом Віктюком відбувався на очах Пермана. Скандал стосується невиконаної обіцянки Порошенка щодо надання коштів на один із проектів Віктюка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Як повідомляв раніше Знай.uа, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Також Знай.uа писав про те, що кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до українців і вирішив детальніше розповісти їм про свій передвиборний штабі і ті кроки, які вони роблять.