Відомий український продюсер Сергій Перман розповів, як Петро Порошенко не виконав обіцянок перед Романом Віктюка та Ані Лорак, а також про те, чому українцям варто зупинити свій вибір на Зеленському як потенційному главі держави.

Про це пише видання "ГОРДОН".

Інцидент із відомим українським режисером Романом Віктюком відбувався на очах Пермана. Скандал стосується невиконаної обіцянки Порошенка щодо надання коштів на один із проектів Віктюка.

"Порошенко пообіцяв дати гроші Роману Віктюку на постановку. Я ходив за ним рік. Щоразу він казав: "Як не дали? Бути не може! Завтра", "Післязавтра"... Ми відсилали кошториси, але все залишилося на тому самому рівні. Рома був дуже засмучений", - розповів Перман.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Подібна історія сталася і з Кароліною (Ані Лорак). Ми затіяли дуже велике шоу з нею, грандіозний концерт. Але всі чудово розуміють, що шоу з такою кількістю апаратури, декорацій та іншого не окуповуються завдяки продажу квитків – і ми почали шукати гроші Нам організували зустріч з Порошенком. Ми сиділи, отже, у ресторані один навпроти одного, говорили: "Петре Олексійовичу, ми не просимо просто так. Вона – велика співачка, готова виступити амбасадором бренда Roshen, відпрацюємо рекламою. Усе, що завгодно зробимо! Допоможіть!" Він сказав: "Кароліно, я так тебе люблю, обожнюю, ти така гарна... Усе, що завгодно. Але не можу... Я не керую грошима Roshen", - розповідає Перман.

Окрім того, він прокоментував популярність кандидата у президенти Володимира Зеленського і заявив, що у цьому немає нічого дивного.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він не мій друг, він мій дуже добрий знайомий. Буду за нього голосувати! Я хочу спробувати дати шанс не системному політику. Набридли вони всі! Ну неможливо! Усі вони пройшли корупційне порочне коло, із якого вийти неможливо! Нехай я буду шкодувати про це, але я хочу спробувати один раз – і проголосую за Володю! Усі говорять про нього "комік". Та що ж за хрінь така?! Він талановитий бізнесмен! Я пам'ятаю, як ці хлопці тільки переїжджали до Києва... Він створив структуру, величезну компанію, яка дарує сміх і радість людям... Не цукерки, від яких жирнієш і дохнеш у підсумку...", - резюмував Перман.

Нагадаємо, команда відомого українського коміка Володимира Зеленського закликала всіх українців "натискати" на політичну рекламу спрямовану на дискредитацію артиста.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський зустрівся з експертами і обговорив проблеми судів.