Путін дуже пишається мостом часто полюбляє ним хвалитися. Ось тільки, на цей раз цей легендарний міст опинився в центрі уваги через так звані величезні затори на травневі свята.

Відповідний знімок у своєму особистому мікроблозі Twitter опублікувала блогер під псевдонімом "RoksolanaToday & Крым25%", яка продовжує жити на окупованому півострові.

Юзери у соціальних мережах вирішили висміяти затори на Кримському мосту, який з'єднує анексований півострів з Російською Федерацією. Річ у тім, що навіть незважаючи на травневі свята, руху транспорту по мосту все одно практично не спостерігається.

"Пробка на пробці, ось-ось палі зламаються …", "М * сковиты анонсували в цьому році 7000000 відпочиваючих в Криму …", - ось такі коментарі люди залишають під публікацією.

Як видно зі знімку, що по так званому Кримському мосту пересуваються лічені автомобілі, тому путінські пропагандисти, очевидно, в черговий раз облажались.

До речі, астролог Влад Росс пророкує захоплення України Путіним. Він стверджує, що президента Білорусі Олександра Лукашенка повалений незабаром. На думку Росса, він протримається максимум до 2021 року.

Варто нагадати, що скандальний Кримський міст, яким часто любить вихвалятися Путін, знову став об'єктом насмішок. Зазначається, що ситуація з туристами в окупованому російськими військами Криму буде ще гірше, ніж в 2018 році.

Свідченням цього служить відео порожнього Керченського мосту, який у своєму мікроблозі Twitter опублікував користувач Vitauskas. Зокрема, блогер вирішив висміяти порожній Керченський міст, яким так любить хвалитися президент країни-агресора Володимир Путін, і нагадав, на що пішло 228 млрд бюджетних коштів.

Нагадаємо, на Кримському мосту назріває жахлива катастрофа.

Як повідомляв Знай. ua, інженер розповів про страшні жертви в результаті обвалення кримського мосту.

Також портал Знай. ua писав, що путінський газопровід виявився нікому не потрібний.