Дані про загиблих в палаючому літаку в Шереметьєво

В результаті аварійного приземлення пасажирського літака Superjet-100" в московському аеропорту "Шереметьєво" загинули 11 осіб.

Відомо, що пасажирський літак летів зі столиці Росії Москви в Мурманськ. Незадовго після вильоту з аеропорту у нього загорівся двигун, це побачив один з пасажирів судна і повідомив екіпаж. Лайнер почав заходити на вимушену посадку. Однак приземлитися вдалося не з першого разу.

Команда Зеленського готує революційний закон

Команда новообраного президента України Володимира Зеленського вже розпочала активну роботу. Вони підготували законопроект про введення загального декларування доходів українців.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Ми не будемо стосуватися тільки тих, хто отримує доходи від держави. Скажімо, пенсіонерів. Загальне декларування – це та фішка, яка дозволить нам підходити по-європейськи до питання. Не тільки вимагати від держави, але й від себе. От ви знаєте, скільки в цьому місяці заплатили державі? Зазвичай людям важко відповісти на це питання. Ви не відчуваєте, "скільки" вам варто держава", – заявив він.

Нові тарифи на газ для українців зроблять "справедливими"

Завдяки здешевлення газу на спотовому ринку в ЄС, очікується, що тарифи на газ для населення будуть адаптовані. Планується досягти імпортного паритету вже в поточному році. Такий прогноз розмістили в Інфляційному звіті Національного банку України. Центробанк очікує введення ринкових цін вже в поточному 2019 році.

"Внутрішні тарифи на газ для населення досягнуть імпортного паритету вже в 2019 році і в подальшому будуть визначатися насамперед динамікою світових цін та обмінних курсом гривні", - йдеться в документі.

Супрун увігнала українців в ступор черговим ноу-хау

И. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, яка у своїх щоденних блогах в соцмережах дає поради українцям, написала кілька рекомендацій про миття рук. Про це вона просвітила українців на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Чисті руки потрібні всім! ▪ Ми часто торкаємося своїх очей, носа і рота, не усвідомлюючи цього. Таким шляхом патогенні...

Geplaatst door Уляна Супрун op Zondag 5 mei 2019

Супрун розповіла про те, чим загрожує звичка не мити руки.

Ми часто чіпаємо свої очі, ніс і рот, не усвідомлюючи цього. Таким шляхом патогенні організми з брудних рук можуть потрапити в організм, викликаючи різні хвороби.

У Києві знесуть міст через Дніпро

У Києві анонсували демонтаж мосту через Дніпро, будь-який рух по якому заборонено вже протягом 18 років, про що стало відомо з повідомлення прес-служби КМДА.

Мова ведеться про вантовому мосту через Дніпро, який давно перебуває в аварійному стані. Незважаючи на те, що вже ведеться підготовка до зносу, сам демонтаж відбудеться лише після 2020 року.