Журналіст Ігор Лесєв, відомий гострою політичною сатирою в авторських ефірах "НеДобрыйВечер", жорстко розкритикував сучасну медицину на чолі з Супрун і висловив своє нерозуміння в тому, хто бере відповідальність за Ульяну. Не забув він згадати і про інших "героїв": Омелян, Парубій, Фаріон, Ніцой і інші також потрапили під роздачу.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"А все-таки дякую Майдану за багатий асоціативний ряд. Написав би «мерзота з безодні», якщо б говорили про Реву з Мінсоцполітики. Але сьогодні у нас тв*рь. А значить говоримо про Супрун з МОЗ. Взагалі, для мене не дуже зрозуміло, хто за неї розписується. З політичних. Ось хто говорить, що це член нашої команди? І ми «беремо відповідальність за її діяльність». Це ж принципове питання." - пише Лесєв.

Тварь из бездны А все-таки спасибо Майдану за богатый ассоциативный ряд. Написал бы «мразь из бездны», говорили бы о...

Geplaatst door Игорь Лесев op Zondag 5 mei 2019

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Журналіст стверджує, що наприклад з Омеляном або Ігорем Коненко все зрозуміло - вони представляють свої політсили і є не найкращими їх представниками. Лесєв обурений, що стратегічне міністерство очолює іноземка, яка в буль-якому випадку "поїде туди". Так і її діяльність не можна назвати законною, адже вона в. о. вже цілих три роки. Чоловік стверджує, що медицина завжди була поганою, але ми якось справлялилсь, адже вона була масовою і соціально-орієнтованою.

українська медицина
українська медицина

"Прийшла Супрун. Ця наречена Франкенштейна. З тих жінок, яких не буває некрасивих. І вона подарувала нам себе. Своє чудесне детройтське наріччя. Свій світ судження про СРСР з американських фільмів. Свої пости в «Фейсбуці», що перевернули світ. Загалом, всю себе, але за наш з вами рахунок. І дивіться, я не суджу про Супрун по її багатому клінічному світогляду. Хоча мені і незрозуміло, навіщо було в Тулу вести самовар аж з Детройта. Але Тв*рюка адже не поставили на чолі Міністерства культури. Вона не розмірковує про чистоту ген у Східній Україні. Вона очолює сферу, де генна інженерія досліджується професіоналами. А в медицині у нас пекло. В минулому році померло майже 600 тисяч чоловік при 300 з хвостиком народжених. У нас перепис не проводять з 2001 року, тому, що бояться."

Нагадаємо, Рева спробував зам'яти скандал із "мерзотниками" на Донбасі і спробував виправдатися, але це вийшло недолуго.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесев розповів, що було не так у правлінні прем'єр-міністра Володимира Гросмана і чому він запам'ятається українцям як "гречаний" прем'єр.

Також Знай.ua писав, Лесєв підказав Зеленському, що робити з "друзями" Порошенка