Журналіст Ігор Лесев, відомий гострою політичною сатирою в авторських ефірах "НеДобрыйВечер", розповів, що було не так у правлінні прем'єр-міністра Володимира Гросмана і чому він запам'ятається українцям як "гречаний" прем'єр.

"І у нас теж такі прем'єри були ("непомітні", - ред.).Пустовойтенко, Кінах. І навіть представник малих північних народів Єхануров.Їх біографії, як розігріта гречка. Ось ви любите розігріту на сковорідці гречку? Начебто жерти можна, а реально ж не смачно. Ось Гройсман такий же гречаний прем'єр-міністр. Нудне колгоспне непорозуміння. Це не лідер партії, що перемогла. Не харизмат. І навіть не інтелектуал рівня Азарова. Гройсман – це завгосп речового ринку. До того ж, ще й тирить постійно на цьому ринку.І єдина причина, чому це непорозуміння стало главою уряду – це його приголомшлива сірість. Завдання Гройсмана всі ці роки була не затуляти сонечко над Порошенко. Говорити перед камерою "їсти подано" і питати: "чого зволите?", - заявив Лесев.

Зазначимо, український прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про готовність співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським після його інавгурації за умови відсутності ідеологічних розбіжностей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Про це Гройсман розповів журналістам у вівторок, 23 квітня під час перевірки ходу будівельних робіт на ділянці траси М-06 Київ-Одеса.

Нагадаємо, що Володимир Гройсман заявив про готовність співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським після його інавгурації за умови відсутності ідеологічних розбіжностей.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента.Шоумен виграв у другому турі виборів з результатом 73,2% голосів.

Також портал Знай.uа писав, що телеведуча Олена-Крістіна Лебідь почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. На сторінці Христини Instagram з'являються фото з політиком, на яких парочка виглядає щасливою.