Популярний та один з найбільших українських операторів мобільного зв’язку Lifecell, напередодні запуску швидкісного інтернету 5G, втратив майже мільйон клієнтів.

Про це повідомили представники компанії.

Повідомляється, що станом на 1 квітня 2019 року абонентська база Lifecell зменшилася на 800 тисяч користувачів.

"Це пояснюється зниженням кількості користувачів декількох SIM-карт", – прокоментували негативну динаміку в прес-службі компанії Lifecell.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також представник компанії додав, що в першому кварталі 2019 року послугою 4G скористалися 1,6 мільйона абонентів.

Порівняно з першим кварталом 2018 року компанія на 17,2% збільшила дохід – до 1,4 млрд грн. Втім не надто допомогло компанії, оскільки збитки лише зростають. Вже компанія втратила 49,9% прибутків, а це 267,2 мільйона гривень.

З моменту свого виходу на український ринок в 2005 році компанія Lifecell залишається збитковою. Turkcell, який повністю володіє lifecell, очікує, що його українська "дочка" все примножитьприбутки наступного року. Про це у квітні заявив голова правління Turkcell Ахмет Акча.

Нагадаємо, трійка найбільших мобільних операторів в Україні попередила про підняття тарифів. Ціни на послуги можуть збільшитися вдвічі. Повідомляється, що найбільше подорожчання торкнеться найдешевших тарифних планів. Таким чином, про дешевий зв'язок доведеться забути.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці скаржаться на перебій в роботі мобільного зв'язку від "Київстар".

Також Знай.ua писав про те, що Vodafone і Kyivstar швидко змінили тарифи перед гучним розслідуванням.