Зірка російського шоу-бізнесу Альона Водонаєва схопила нервовий зрив через трагедію з рейсом Москва – Мурманськ, в результаті якої загинули понад 40 людей. Дівчині потрібна була медична допомога фахівців.

Так, на своїй сторінці Instagram Олена опублікувала фотографію крапельниці.

"Востаннє викликала швидку в 2009 році. Я місця собі не знаходжу другу добу. Не пам'ятаю, коли я взагалі в останній раз так сильно нервувала", – зізналася у підписі до фото Альона Водонаєва.

Вона звернулася до друзів за допомогою. "Буду вдячна будь-якій допомозі друзів, так як я не встаю, а всі мої роз'їхалися по різних містах. Навіть мама полетіла", – зізналася зірка "Дому-2".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мати одного із загиблих у катастрофі Superjet в "Шереметьєво" звернулася до Слідчого комітету з проханням призупинити діяльність аеропорту і порушити кримінальні справи про порушення пожежної безпеки та недбалості. Про це повідомив у вівторок, 7 травня, адвокат заявниці Ігор Трунов, передає "Інтерфакс".

"Ми вважаємо, що посадові особи міжнародного аеропорту "Шереметьєво" не виконали свої обов'язки із забезпечення безпеки польотів, а аварійно-рятувальні служби виявилися не готові до прийому судна і не вжили адекватних заходів з порятунку пасажирів", - розповів Ігор Трунов.

Адвокат просить порушити справи та притягнути винних осіб до кримінальної відповідальності за низкою статей Кримінального кодексу.

Нагадаємо, катастрофа в Шереметьєво: слідчі розповіли, чия помилка коштувала десятки життів.

Як повідомляв Знай.uа "Мама, ми...": спливли останні слова загиблої в Шереметьєво дитини.

Також Знай.uа писав, у Росії випадково "поховали" Моїсеєва: все почалося з Шереметьєво і Апіної.