Мешканка Кривого Рогу вирішила замовити зі своїми друзями суші в "Кіоко". Після того, як замовлення привезли і всі приступили до трапези, вона побачила таке, що просто моментально відбиває апетит. Цю інформацію дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Хочу поділитися історією для любителів суш. Сьогодні 07.05.19, ми з друзями вирішили замовити суші "Кіоко". Я вже не вперше замовляю там і в принципі раніше залишалася задоволена. Ми приступили до трапези і через деякий час після чергової суші в моїй тарілці повзав черв'як! Один живий, його видно на відео, другий був мертвий. Мене підвернуло м'яко кажучи."- пише дівчина.

Тетяна повідомляє, що вирішила відразу все з'ясувати і подзвонила в суші-бар, щоб зв'язатися з адміністратором.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"На тому кінці дроту він запитав у свого напарника, "Де у нас можуть бути черв'яки?" На що той відповів: "Скрізь"!. Я отетеріла. Адміністратор повибачався і попросив передзвонити через 10 хвилин. Я передзвонила, мені сказали що вони з'ясували ситуацію, мовляв це постачальник надав їм неякісні продукти! Запропонували повернути гроші або переробити замовлення."

Дівчина попросила, щоб їй повернули гроші, так як суші вона більше зрозуміло не хотіла.Приїхав кур'єр і попросив, щоб вона повернула і ті суші, що залишилися.

Українці по-різному реагують на таке попередження:

"Просто немає слів, фе", "Який жах", "немає Слів .... ми часті гості в цьому суші - барі.... ... бажання пропало", "Від суші надовго відвернуло", "Жах! Вам потрібно терміново знайти спеціальні служби, і поскаржитися, щоб до них прийшли з перевіркою!", "Увага питання! Де ви бачили лосось або тунець за такою ціною? Думайте", "Мерзота ", " В сенсі? Фу... як бридко. Тепер краще, звичайно, до лікаря сходити... мало що"

Нагадаємо, дослідники показали саму загадкову рыбу з океанічних глибин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що світ облетіли вражаючі кадри риби-гіганта, що сягала в довжину неймовірних розмірів.

Також "Знай.uа" писав, що вчені стверджують, найзагадковіше місце на Землі – це Маріанська западина.