Багато українців згодні з тим, що якість обслуговування в країні разюче відрізняється від європейського, як і якість продукції, представленої на полицях супермаркетів. Прострочений товар, хамуваті продавці і брудні полиці - те, з чим часто зустрічається кожен другий українець, коли хоче купити собі їжу. Не стала винятком і мешканка Запоріжжя Наталя, яка вирішила пригостити дітей рибкою і зробила покупку в одному з популярних українських супермаркетів. Історію опублікували в одному з найпопулярніших спільнот Запоріжжя в Facebook.

" У четвер, в Сільпо на Руставі, купила своїм малюкам рибку хек-мерулу.Сьогодні після розморожування риби просто жахнулася! Черв'ячки? Просто немає слів .. Як шкода, що чек не зберігся. Будьте уважні!"

На фото чітко видно, як з риби вилазять хробаки - знахідка, яка не порадує нікого.

Українці в коментарях поспішають дати свою оцінку такій кричущій події:
"Це глисти, а не черв'яки", "Точно глисти!", "Яку гидоту продають і коштує ж не 5 гривень!", "Який жах", "Кошмар", "Чек треба зберігати", "Жах треба було звернутися в захист прав споживачів", "З цієї рибиною можна йти на риболовлю! Черв'яків на гачок... І таких риб цілий ящик", "Перевірку туди треба."

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Так же, в коментарях уточнили, що це не перші неприємний інцидент рибного відділу даного супермаркету:
"Я теж купила в Сільпо на Руставі, тільки оселедець, всередині глисти зкручені, віднесла назад. Покликали мені адміністратора, він так здивувався, треба ж таке каже, такого ще не було, вибачте гроші повернемо. Повернули, щоправда тепер на оселедець взагалі дивитися не можу".

Якщо почитати відгуки про даний супермаркет, то стає ясно, що проблеми в магазині почалися після зміни керівництва.

"...Раніше з задоволенням скупався там, тепер краще по дорозі заїхати куди-небудь, лише б не спостерігати це знущання. Шановне керівництво Сільпо, прошу звернути Вашу увагу на дану персону. Таким людям не можна доручать управління нічим, крім тачки з піском на будівництві." - пише роздратований постійний покупець.

Нагадаємо, раніше в Києві підірвали авто офіцера спецслужб.

Раніше портал Знай.uа писав, що на зірку серіалів упав самогубець.

Також, Знай.uа повідомляв, що в одному з супермаркетів кияни отоварювалися разом з трупом охоронця