Для більшості одержувачів субсидії за квітень і травень (у травні та червні) будуть видаватися у вигляді доплат до пенсій Ті, хто отримували пільги "живими" грошима на руки продовжать отримуватиїх у відділеннях Ощадбанку.

Про це повідомляє "Хвиля".

Перерахунок субсидій передбачає, що отримувачів субсидій будуть перевіряти. У першу чергу, перевірятимуть чи відповідає дійсності інформація, зазначена в деклараціях, та чи вірно вказали рівень своїх доходів претенденти на субсидію та чи не відбулися, чи в сім'ї суттєві зміни на краще і т. д.

комунальні тарифи

Звертатися за субсидією з новою заявою та декларацією про доходи за субсидією потрібно буде громадянам, у яких, наприклад змінився склад сім'ї або рівень доходів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

поштове відділення

Найбільш ймовірні причини, чому українцям можуть відмовити в наданні пільг на оплату комуналки:

  • якщо людина не сплачує ЄСВ і не перебуває на обліку в центрі занятостиза останні півроку здійснена покупка на суму понад 50 тис. грн
  • власникам будинку площею більше 200 кв. м або квартири – понад 120 кв. м
  • якщо в сім'ї є машина, випущена менш 5 років тому.

українці

Нагадаємо, у березні показники заборгованості по зарплатах українців збільшились на 16,5 млн грн. А загальна заборгованість склала 2,463 млрд грн.

Як повідомляв портал Знай.ua, у поточному році в Україні можуть запровадити так звану 13-ту пенсію. Повідомляється, що вона призначена для тих, хто мало отримує, але багато працював.

Також Знай.ua писав про те, що відпочатку 2019 року середня пенсія зросла на 250 грн, наступна доплата очікується у липня цього року.