До ЗНО у цьому році включили одинадцять предметів. Школярам пояснили, як пройти оцінювання та що обов'язково потрібно зробити.

До зовнішнього незалежного оцінювання випускники шкіл готуються увесь рік, адже від результатів тестування буде залежати вступ до вишів, - пише Facebook.

тестування

Крім того, не зважаючи, підуть далі навчатися діти чи ні, ЗНО все одно пройти потрібно усім.

Дати початку ЗНО 2019

Реєстрація на участь у ЗНО 2019 стартувала ще 5 лютого, а 25 березня закінчили приймати заявки. Самі іспити розпочнуться з 21 травня і триватимуть до 13 червня.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Спеціально був продовжений термін реєстрації в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання для учасників ООС, осіб з окупованих територій України – Криму і непідконтрольних Україні районів Донбасу. Для цих категорій реєстрація триватиме з 3 до 20 травня.

школярі

Для тестування для кожного предмету виділили окремий день:

Математика - відбудеться 21 травня;

Українську мова та література - 23 травня;

Іноземні мови (іспанська, німецька та французька ) – 27 травня;

Англійська мова - 28 травня;

Фізики – 30 травня.

У червні іспити відбудуться в такі дні:

Історія України – 4 червня;

Біологія – 6 червня;

Географія – 11 червня;

Хімія – 13 червня.

Результати також зявляться в окремі дні.

До 14 червня опублікують бали, отримані на тестуванні з математики, фізики та української мови. До 20 червня оголосять результати іспитів з біології та іноземних мов. Результати з усіх інших предметів мають оголосити не пізніше 25 червня.

Як проводиться ЗНО 2019

З 11 предметів школярі обирають лише чотири для тестування. Серед обов'язкових два - українська мова та література та один здвох - математика або історія України. Інші - на вибір.

Раніше в мережі опублікували пробні ЗНО, за якими учні могли перевірити свої знання та ознайомитись з нюансами іспиту.

Для вступу до вищих навчальних закладів цього року будуть дійсні сертифікати ЗНО не лишу 2019 року, а й двох минулих років.

У кожному вузі є свій перелік необхідних конкурсних предметів по кожній спеціальності. Для навчання на бакалавра потрібно подати сертифікати ЗНО з трьох предметів.

Студенти закладів професійної освіти у 2019 році іспити здаватимуть також у вигляді ЗНО.

Сертифікати ЗНО 2019 будуть дійсні і в наступному році для вступу до вищих навчальних закладів.

Нагадаємо, в українських школах змінили дати виходу на літні канікули.

Як повідомляв портал Знай.ua, школярка власними руками створила вбрання для випускного. Оцінив увесь світ.

Також Знай.ua писав про те, що українським школярам показали календар ЗНО 2019 та перелік предметів для проходження тестування.