Відомому українському співакові Кузьмі Скрябіну, який трагічно загинув у ДТП, встановлять пам'ятник у Київській області. Про це повідомив депутат Києво-Святошинської райради Олександр Тигов на своїй сторінці в Facebook.

Скульптура буде встановлена 17 серпня 2019 року. Її приурочили до дня народження музиканта. Пам'ятник буде перебувати на кордоні селищ Софіївська Борщагівка та Святопетровское.

При цьому спочатку існувало кілька варіантів пам'ятника. Так, Тигов пропонує порівняти остаточний варіант пам'ятника з попереднім. Він зазначає, що змінилася не тільки одяг, але і вираз обличчя.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Андрій Кузьменко, трагічно загинув в автокатастрофі фронтмен гурту "Скрябін", у своєму останньому інтерв'ю залишив пророцтво про Донбасі, яка містичним чином збулося. Зараз багато хто вірить, що аварія, яка трапилася з Кузьмою, не випадкова. Адже він говорив про політику, влади і Антитерористичної операції на Сході країни.

Скрябін говорив, що ЦЕ не триватиме кілька тижнів або кілька років. Так, на думку виконавця, до конфлікту на Донбасі привів не бунт терористів, а саме вторгнення Росії в Україну, а значить, всі ці події закінчаться не скоро.

Артист міркував про мобілізацію. Для антитерористичної операції ніхто б не став мобілізувати громадян - це характерно лише для держави в стані війни.

Нагадаємо, Скрябін передбачив долю України незадовго до смерті.

Як повідомляв Знай. ua, українці згадують останні слова Скрябіна, емоції стримати неможливо.

Знай. ua писав, що українці натякнули Зеленському та Порошенко на "заповіт Скрябіна".