Протягом найближчих трьох діб на більшій частині території України пройдуть короткочасні дощі. Місцями вони будуть супроводжуватись грозами.

В основному без істотних опадів очікується в західних і північних областях України. В п'ятницю і суботу, 10-11 травня, на сході України буде сухо.

Про це повідомляє УНН з посиланням на коментар «Укргідрометцентру».

«10-11 травня на сході країни без істотних опадів. Температура вночі 2-8° тепла, у західних областях на поверхні грунту, в Карпатах місцями і в повітрі заморозки 0-3°, вдень 13-18° тепла, у східній частині вночі 10-15°, вдень 19-22°; 10-11 травня в Україні вночі 6-11°, вдень 16-21°», - розповіли синоптики.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наталка Діденко прогнозує, що в Києві буде тепло до кінця поточного тижня. Однак сонячно може бути лише в неділю, 12 травня, а 10 і 11 травня будуть переважно вологими, з періодичними дощами.

Нагадаємо, закінченням опалювального сезону і новими змінами в законодавстві з приводу комунальної сфери в українців з'явилася маса питань. У Мінсоцполітики з цього приводу надали кілька відповідей на найголовніші з них.

Нагадаємо, інститут керуючого, оновлені платіжки і пеня: як новий "комунальний" закон змінить життя українців.

Як повідомляв Знай.uа, сума оплат по комуналці побила рекорд: такого в історії України ще не було.

Знай.uа писав, погода на вихідні: буйна стихія покаже українцям свій норов.