Науковці вияснили, що від зайвої ваги можна позбутись уві сні. Несподіване відкриття зробили співробітники з Університету штату Флорида довели, що вживання сиру перед сном допомагає ефективно позбавлятися від жирових відкладень людям, що мають надлишкову масу тіла. Про це йдеться у повідомленні Med Health із посиланням на MSN.

"Ми організували експеримент, який підтвердив наші висновки, дослідження проводилося на людях-добровольцях. Респонденти вживали сир за тридцять-шістдесят хвилин до сну, а ми проводили аналіз змін, що відбувалися в організмі учасників", - йдеться в повідомленні.

Від харчування дуже багато залежить. Автори роботи запевняють, що чудодійні властивості сиру засновані, головним чином, на казеїні, який засвоюється організмом найефективнішим чином саме при вживанні даного продукту перед сном.

Під час експерименту, люди із зайвою вагою вживали творог за півгодини до сну, після цього наступного дня науковці відзначали чудодійний ефект.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Казеїн допомагає організму систематично отримувати амінокислоти. Також ця речовина відповідає за регуляцію термічного ефекту їжі, іншими словами, тіло людини починає витрачати більше енергії при перетравленні їжі, а допомагає спалювати зайвий жир," - підсумували експерти.

Вчені вважають, що за рахунок систематичного отримання амінокислот, організм очищується від зайвого жиру. Допомагає у цьому казеїн, який власне, кажучи, і містить ці амінокислоти. Найнесподіваніше те, що вживати творог варто перед сном, оскільки чудодійні властивості казеїну діють саме тоді, коли організм відпочиває.

Нагадаємо, Аніта Луценко розповіла всю правду про вживання води і схуденння.

Як повідомляв портал Знай.uа, дієта для ідеальної шкіри: всього кілька продуктів винні у вашому акне, час від них позбавитися. Якщо ви страждаєте від акне і інших проблем зі шкірою - спробуйте змінити своє харчування.

Також Знай.uа писав про те, що дієтологи розповіли, як схуднути за допомогою напоїв.