Підконтрольні Кремлю влади Криму приїхали в Донецьк на "п'ятиріччя "ДНР".

Зокрема, в Донецьк приїхали голова Криму Сергій Аксьонов, спікер кримського парламенту Володимир Константинов, колишній прокурор Криму і депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська, депутат Держдуми Росії з Криму Андрій Козенко, російський сенатор з Криму Сергій Цеков, колишній речник Путіна в аннексоваому Криму Олег Белавенцев та інші.

Як йдеться у сепаратистських ЗМІ, гості Донецька відвідали "виставку досягнень "ДНР", яка відкрилася сьогодні в парку імені Ленінського комсомолу в Київському районі Донецька. Крім того, "глава "ДНР" Денис Пушилін нагородив Сергія Аксьонова та Андрія Козенко "орденом Республіки".

Голова Криму Сергій Аксьонов привітав "героїчний народ Донбасу з Днем Республіки". Допис про це він розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Искренне рад, что нахожусь на территории ДНР в первый юбилей молодого государства! Пять лет назад вы высказались за независимость Донбасса, за свое право быть вместе с Русским миром. Вы отстояли это право с оружием в руках, показали всему миру достойный пример мужества и героизма, верности заветам предков и любви к родной земле. Несмотря на войну и блокады, Донецкая Народная Республика развивается, расширяет и укрепляет экономические, культурные, гуманитарные связи с российскими регионами, в том числе с Республикой Крым", - йдеться у пості.

На завершення він додав, що впевнений, що це тілки початок... І кримчани підтримують стремління до свободи і боротьбу.

Поздравляю героический народ Донбасса с Днем Республики! Искренне рад, что нахожусь на территории ДНР в первый юбилей...

Geplaatst door Сергей Аксенов op Zaterdag 11 mei 2019

Прихильники путінського режиму у мережі підтримують неадекватні дії і свята і мило цікавляться, як все можна встигнути.

Нагадаємо, Путінські бойовики скасували перемир'я на Донбасі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у "ЛНР" істерять від потужних ударів ЗСУ

Також "Знай.ua" писав про те, що Окупанти в Криму оригінально викликали дух Сталіна