Українці все частіше скаржаться на ціни продуктів, що різко взлетіли, але це зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому твердженні переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу, в якій вже почалося нове життя у вигляді цвілі. Про це він повідомив в одній з популярних спільнот міста в соціальних мережах.

"Ковбаска,куплена в "Бердянчком", біля 1 СШ. Не тільки гнилий магазин,але і продавець. Не купуйте товари Бердянського МК. Вас обдурять,продадуть несвіже" - йдеться в повідомленні.

Покупець повідомив, що повернувся в магазин, йому віддали гроші, але апетит був зіпсований надовго.

Українці в коментарях реагують по-різному:
"А куди покупець дивився? Таку цвіль важко не помітити", "Хочу сказати більше! Купила якось в цьому магазині курячий фарш. Виявилося від фаршу тільки назва і запах, коли додала цибулю і яйця фарш став сіро-зеленого кольору. Намагалася це посмажити, так воно розповзалось по сковороді.", "А де ваші оченятта були коли за цю "красу" платили", "А нам там завжди намагаються впарити ковбасу по акції.", "Так це не цвіль , а папір прилип".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно повідомлялося про клієнтку суші-бару, якій разом з роламі привезли і черв'яків. Мешканка Кривого Рогу вирішила замовити зі своїми друзями суші в "Кіоко". Після того, як замовлення привезли і всі приступили до трапези, вона побачила таке, що просто моментально вбиває будь-який апетит.

Нагадаємо, експерти розповіли, чому так рекордно подорожчали овочі на українських ринках.

Як повідомляв портал Знай.ua, інфляція призвела до рекордного здорожчання найпростіших продуктів, українцям не по кишені навіть капуста.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні різко подорожчали продукти, навіть хліб влетить у копієчку.