Зовнішнє незалежне оцінювання в 2019 році пройде в травні і червні. Стали відомі всі дати по кожному предмету, передає Politeka.

Абітурієнти починають готуватися до ЗНО за кілька місяців, а то й за рік до іспитів. Так, важливо вчасно зареєструватися та отримати сертифікат ЗНО, який відправлять в індивідуальному конверті.

На додаткову сесію з 26 червня по 11 липня зможуть зареєструватися ті, хто з поважних причин не вдалося пройти тестування під час основної сесії.

ЗНО 2019 можна буде здати за 11 предметів. З них 3 предмета є обов'язковими, іспити з них прирівнюються до складання Державної підсумкової атестації. Це українська мова, математика і ще один предмет на вибір. Всього ж можна пройти в цьому році тестування з 4 предметів. Іспити в рамках основної сесії ЗНО 2019 пройдуть з 21 травня по 13 червня.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

По кожному предмету тестування буде проводитися у встановлений день. Першим екзамен з математики, 21 травня. Наступним тестуванням буде українська мова та література – 23 травня. Іноземні мови, а саме іспанська, німецька та французька мова, будуть здавати 27 травня.

Іспит з англійської мови пройде в окремий день – 28 травня, а тестування з фізики відбудеться 30 травня.

У червні абітурієнти будуть здавати ще чотири іспиту – історію України 4 червня, біологію 6 червня, географію 11 червня і хімію 13 червня.

Перші результати основної сесії ЗНО абітурієнти отримають вже до 14 червня, коли будуть оприлюднені результати тестування з математики, фізики та української мови. До 20 червня стануть відомі результати іспитів з біології та іноземних мов. Результати по всім іншим предметам оголосять не пізніше 25 червня.

Нагадаємо, львівська вчителька залякує дітей смертю через геїв.

Як повідомляв Знай. ua, опубліковані нові правила ЗНО 2019.

Знай. ua писав, хто з випускників витягнув щасливий квиток".