Український спецназ здійснив успішне захоплення ворожого корабля у Чорному морі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook прес-служби 73 морського центру спеціального призначення. Військові додали до запису відео, пише портал "Політека".

Бійці ЗСУ провели тренування у рамках проекту VBSS (visit, board, search and seizure). Під час операції спецназівці взяли на абордаж корабель умовного противника і зачистили його.

АБОРДАЖНІ ДІЇ

ДІЇ НА ВОДІ. ЧАСТИНА V. Абордажні групи МОРСЬКОГО ЦЕНТРУ відпрацьовують захоплення суден у відкритому морі в рамках тренувань VBSS (visit, board, search and seizure). Під час захоплення судна вивід груп здійснювався повітряним шляхом з різних висот системою "КАНАТ" та водним шляхом на швидкісних катерах. В трюмах та на палубі затримано та знищено умовного противника в умовах Ближнього Бою (CQB). Дякуємо гурту АННА / ANNA за можливість зробити відео ще більш динамічним #73МЦСпП #ССО #ЗСУ #SOF #UASOF

Geplaatst door 73 морський центр спеціального призначення op Zaterdag 11 mei 2019

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Під час захоплення військовослужбовці добиралися на судно з різних висот за допомогою вертольотів та повітряної системи "КАНАТ". А також рухалися на швидкісних катерах. При завершальній фазі тренування військовослужбовці пробралися в трюми і на палубу ворожого судна. Там вони вступили в ближній бій і знешкодили команду.

Раніше українські снайпери ліквідували російського найманця в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Контрснайперська група ЗСУ виявила двох диверсантів в районі Донецького аеропорту на Донбасі. Військовослужбовець знищив одного з них влучним пострілом, який зняли на відео.

А 10 травня біля Горлівки бійці ЗСУ точним попаданням спалили склад боєприпасів російських окупаційних військ. Про нову перемогу захисників України розповів відомий волонтер Юрій Мисягін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чоловік, який стріляв у поліцейського під час конфлікту в Харкові, випустив у нього вісім куль і в даний час його життя знаходиться в руках лікарів. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Департаменту внутрішньої безпеки Нацполиции. Повідомляється, що водій після того, як під'їхав до одного з будинків, припаркувався таким чином, що перекрив пішохідний прохід через арку.

Нагадаємо, теракт в арсеналі ЗСУ: путінські спецслужби вербували наших хлопців через батьків.

Як повідомляв Знай.uа стрілянина, заручники і спецназ: в українській колонії твориться справжнє жахіття, все оточено.

Знай.uа писав, лідер опозиції закликав повалити режим, в країні починається переворот.