Банди підлітків у Києві продовжують гамселити людей. Останній випадок мав місце 9 травня біля ТРЦ "Гулівер". У мережі з'явилося відео, як група підлітків нападає на хлопця, валить його на землю і з розмаху штовхає ногами, пише OBOZREVATEL.

Увечері 9 травня група підлітків біля ТРЦ "Гулівер" напала на хлопця і почала жорстоко його бити. Захистити його кинувся перехожий, у результаті йому теж добряче дісталося. Чоловіка повалили на землю і били ногами, а потім ще й кинули у фонтан.

Ще один прикрий інцидент 4 травня стався вже на Трухановому острові в столиці. Про це повідомив Денис Довгополий: постраждав його син Богдан із дівчиною. До того ж схема нападу була такою, як і біля "Гулівера" одна з дівчат-підлітків затіває конфлікт, а потім звинувачує, що це її образили. В результаті "на захист" кидається вся банда.

Як розповів Довгополий, Богдан із дівчиною вирушили гуляти на острів. Поверталися після 23 години і зайшли в ларьок купити води. На виході до його супутниці причепилася дівчина "зі скляними очима" і символікою "Динамо Київ", вона навіть спровокувала бійку. Богдан їх розтягнув і вони попрямували до пішохідного мосту.

Однак молодиків наздогнали двоє хлопців і напали на Богдана. У бійку втрутилися перехожі, хлопцям вдалося втекти. Але вже на іншому кінці мосту їх знову наздогнала група підлітків із символікою "Динамо Київ", повалила Богдана на землю і почала бити. Дісталося і дівчині.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

А что там по Гулливеру? По предварительной информации, ребята начали бить парня. Все они какие-то неадекватные. Проходящий мужчина, который на видео в белой кофте, просто хотел заступиться за мальчика, которого били. В итоге, его начали бить тоже, а потом забросили в фонтан.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 9 mei 2019

Ще до приїзду поліції хулігани розбіглися, частина з них виїхала на білому "Ланосі". У лікарні Богдану наклали декілька швів на губу, а дівчині довелося накладати гіпс, бо у неї зламана рука.

Пролог: "Ден, ты зря хвалишь их, когда они действительно понадобятся, их не будет и ты будешь их проклинать". Так...

Geplaatst door Denis Dovgopoliy op Zondag 5 mei 2019

Психолог Олексій Шевцов вважає, що зупинити подібні угрупування жорстоких підлітків можна лише законним шляхом – за допомогою правоохоронців і високих штрафів для батьків агресивних підлітків.

Психолог каже, що для підлітків характерна екстремальна поведінка. Оскільки підлітки виростають у сім'ях, де батьки конфліктують одне з одним. У таких дітей виникає підсвідоме відчуття образи, бажання помститися, агресія на адресу батьків.

Нагадаємо, у центрі Києва банда підлітків безжалісно побила перехожого і кинула в фонтан: жорстке відео.