Коломойський ризикує залишитися без 1+1

Радник новообраного українського президента Володимира Зеленського Олександр Данилюк запропонував заборонити олігархам мати у власності медіа в нашій країні. Таку позицію він висловив під час інтерв'ю "Лізі".

Він розповів: "Наступний етап, і це тільки моє бачення, - заборонити фінансовим групам володіти медіа. Субсидування каналів на десятки мільйонів доларів – це ні що інше, як ціна, яку платять олігархи за політичний вплив. А воно неминуче обходиться нашим громадянам в тисячі разів дорожче".

Субсидії у травні знову перерахують

У травні українців чекає перерахунок субсидії на новий опалювальний сезон. Розраховувати на неї слід лише тим сім'ям, які за станом на травень–червень повністю розрахуються за комунальні послуги.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Річну субсидію нарахують, виходячи з доходів громадян, які вони отримали у ІІІ-ІV кварталах минулого року. Ті з них, хто за станом на травень–червень не погасив борги за компослуги, будуть переведені на безготівкову монетизацію, у разі оплати боргу або укладення договору реструктуризації.

Матері загиблих воїнів емоційно звернулися до Зеленського

Матері солдатів Збройних Сил України, які загинули, написали листа новообраному президенту Володимиру Зеленському. Вони просять його припинити війну на Донбасі.

"Ми хочемо бачити Україну без війни…, Україну без горя, втрат і сліз… Країну, за майбутнє якої наші сини віддали найцінніше – своє життя. Україну, де своїх героїв пам'ятають і шанують", - пишуть матері загиблих захисників України.

"Потужна" армія Путіна епічно зганьбилася, відео потрапило в мережу

Російський танк не зміг з першого разу заїхати на автоплатформу для перевезення. Користувачі мережі заявили, що це як не можна краще описує стан кадрів російської армії.

Відео опублікували в соціальній мережі Twitter.

"Намагаюся не панікувати та зберігати холодний розум, але схоже у НАТО серйозні проблеми...", - йдеться у підписі до повідомлення.

Окупанти остаточно відрізали Крим від України

Росія глушить радіосигнали українських станцій в окупованому Криму. Про це передає Кримська правозахисна група.

Відповідно до проведеного моніторингу в березні-квітні 2019 року, Росія почала глушити сигнали 7 українських радіостанцій в 20 містах на півночі Криму.

Росія глушить Армію FM, Радіо Крим.Реалії, Радіо НВ, UA Радіо "Промінь", Meydan FM, Перець ФМ, Стильне і UA: Радіо "Культура", у яких є дозвіл на мовлення в Криму.