У суботу, 11 травня, напередодні Дня матері у Житомирі встановили всеукраїнський танцювальний рекорд "Танцюю з мамою". Про це повідомили у Житомирській облдержадміністрації.

Учасниками рекорду стали 125 мам і їх дітей. Вони всі разом танцювали під пісню. Крім цього, вони могли прогулятися по містечку розваг. Батьки могли отримати корисну інформацію про дитячий відпочинок, а спеціально для свята влаштували тематичну фотозону.

Ініціатором такого яскравого сімейного заходу стала громадська організація "Я – Мама!".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

"Ми організуємо свято для мам вже кілька років поспіль. Мама - це найдорожча людина в світі. За її турботу, ласку, ніжність і доброту варто дякувати не тільки один раз на рік, а щодня. І саме таку істину ми розповсюджуємо на кожному нашому заході. Спасибі всім, хто підтримав нас сьогодні. Така кількість мам і дітей, які вирішили стати учасниками всеукраїнського рекорду - це приємна несподіванка і для нас - організаторів. Сподіваємося, що в наступному році ми перевершимо цьогорічне святкування", - розповіла представник ОО Ірина Білоус.

Після того, як вдалося встановити всеукраїнський рекорд, між учасниками конкурсу розіграли абонемент у спортивний комплекс, салон краси, а також подарунковий сертифікат в дитячий магазин.

Раніше повідомлялося, що Українка Світлана Самаріна выиграла десятиденний забіг у Нью-Йорку, США.

Самаріна пробігла 941 км в екстремальних умовах: майже всі дні забігу були дощовими, але Світлана вийшла в лідери з самого першого дня, пробігаючи за добу по 94 км.

Ця перша перемога українки на сверхдлинной дистанції.

Нагадаємо, Twitter-аккаунт Зеленського б'є рекорди.

Як повідомляв Знай. ua, українка виграла екстремальний десятиденний забіг в США.

Знай. ua писав, що українські спортсмени "знайшли" під водою 21 медаль.