Киянка Любов Романів має найбільшу в Україні колекцію власних лемківських рушників. Відомо, що жінка виробляє їх понад 25 років і не хоче зупинятися.

Про це йдеться в сюжеті одного з телеканалів.

Наразі вже відомо, що першу свою вишивку жінка зробила у сім років, відтоді фактично не випускає голку з рук під час будь-якої вільної хвилинки.

"Вдома між готуванням – вишивка, на роботі в обід – вишивка, в 90-х черги великі були, то стояла й вишивала", – розповіла майстриня.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Національний мистецький рекорд

У Національному реєстрі рекордів України не оминули таку роботу жінки і нагородили її призом у категорії "Мистецтво Любов Романів".

Варто нагадати, що студент Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Білий переміг на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу, який відбувся у чеському місті Пльзень.

Українець у ваговій категорії до 105 кг встановив світовий рекорд за сумою триборства 1092,5 кг (присідання зі штангою на спині - 417,5 кг, жим штанги лежачи на горизонтальній лаві - 315 кг і тяга штанги з помосту - 360 кг). Український пауерліфтер випередив найближчого суперника аж на 62,5 кг

Нагадаємо, талановиту маленьку українку з Житомира Маргариту Костеньову визнано наймолодшим композитором України. Маргариті всього 8 років, а вона вже встигла написати 19 авторських композицій. Її творчість визнана національним досягнення, а ім'я маленької бандуристки занесено до Національного реєстру рекордів України.

Як повідомляв "Знай.ua", український журналіст, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров здійснив мрію молодого хлопця, який опинився в інвалідному візку. Мандрівник розповів про зустріч з 21-річним українцем, яка зачепила його до глибини душі. Зустріч відбулась в українському місті Скадовськ, куди Комаров потрапив, як він сам сказав, " під час рекордного польоту". Біля літака, яким прилетів відомий телеведучий, зібралось біля трьох сотень людей.

Також "Знай.ua" писав, що Одеська спортсменка Ганна Ільїна встановила національний рекорд на етапі Кубка світу з кульової стрільби у Пекіні, повідомляє НОК України.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеринчук