Нещодавно був період травневих свят і люди часто подорожували. Однак на незаконно зведеному Кримському мості туристів так і не помітили. У мережі показали, як будова Путіна стоїть абсолютно без автомобілів.

Відповідне фото з'явилося у соціальній мережі Twitter на сторінці відомого українського блогера RoksolanaToday & Крим.

"Стоїть собі. Туристів травневих проводжає", - саркастично підписане фото.

За інформацією блогера, міст, як і взимку, пустує. Окремі автомобілі, що проїжджають по ньому, особливо не змінюють загальну картину — як і раніше, ніяких натовпів відпочиваючих не спостерігається.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше користувачі соціальних мереж вирішили висміяти "затори" на Кримському мосту, який з'єднує анексований півострів з Російською Федерацією. Попри травневі свята, руху транспорту по мосту, яким любить хвалитися Володимир Путін, практично не спостерігається.

"Затор на заторі, ось-ось палі зламаються…", "Московити анонсували в цьому році 7 мільйонів відпочиваючих в Криму…", — вони пишуть у коментарях під публікацією.

На світлинах видно, що, попри весь ажіотаж в російських пропагандистських ЗМІ та курортний сезон, об'єкт залишається абсолютно пустельним і по ньому пересуваються поодинокі транспортні засоби.

Нагадаємо, що ми писали: цілодобово і без вихідних: окупанти зізналися в рабських умовах праці робітників на Кримському мості.

Як повідомляв "Знай.uа", російські окупанти будуть залізничні колії на Кримському мості. Будівельники залізничних підходів до Кримському мосту почали працювати в посиленому режимі. Однак при роботі виникла позаштатна ситуація.

Також портал "Знай.uа" писав, залізничні колії на Кримському мосту можуть пошкодити геологічні умови, великі навантаження і зовнішні фактори, що призведе до справжньої катастрофи.