Російські окупанти будуть залізничні колії на Кримському мості. Будівельники залізничних підходів до Кримському мосту почали працювати в посиленому режимі. Однак при роботі виникла позаштатна ситуація.

Будівельники виявили небезпечну знахідку недалеко від Кримського моста, повідомляє МНС Республіки Крим. Це сталося під час обстеження ґрунту недалеко від села Чистопілля Ленінського району у 20 кілометрах від Кримського моста. На глибині трьох метрів робочі знайшли боєприпас, схожий на снаряд часів Великої Вітчизняної війни. У ті роки на території Східного Криму йшли запеклі бої.

Кримський міст
Кримський міст

Російські окупанти негайно викликали рятувальників. Виявилося, що це авіаційна бомба німецького виробництва. Снаряд був вивезений на полігон, його вже знищили.

Будівельники виходять на фінішну пряму у зведенні залізничної частини Кримського моста. Очікується, що перші поїзди по переправі поїдуть вже до кінця року. Вони з'єднають міста Криму і "материкової" частини країни-агресора - Москву, Санкт-Петербург, Єкатеринбург та інші населені пункти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

З обох сторін мостового переходу, з Краснодарського краю і з окупованої Керчі, стрімкими темпами йдуть роботи. Рейки укладають на місці будівництва станції "Керч-Південна" та у залізничному тунелі на підході до Кримського мосту.

Нагадаємо, залізничні колії на Кримському мосту можуть пошкодити геологічні умови, великі навантаження і зовнішні фактори, що призведе до справжньої катастрофи.

Як повідомляв "Знай.ua", масштабної екологічної катастрофи не уникнути: Кримський міст знищує все живе, замість моря буде болото.

Також "Знай.ua" писав, що Путін завалить Кримський міст: українці показали "господство" окупантів, "розвал, розруха і повна д*па".У анексованому Криму жителі Джанкоя гнівно відреагували на заяви Путіна про те, що після відкриття залізничної частини Кримського мосту місто стане транспортним вузлом.