Будівельники, що працюють на спорудженні залізничної частини Кримського мосту, поклали вже 22 кілометри рейок із 38 на незаконно зведеної Росією споруди.
Бригади робітників рухаються назустріч одна одній з боку півострова і Кубані, працюючи цілодобово і без вихідних. Про це повідомляє видання "Обозреватель", посилаючись на інфоормацію підконтрольного окупаційній владі інфоцентру "Кримський міст".

Відзначається, що на ділянки, на які вже нанесено антикорозійний захист і гідроізоляція, укладають ланки зі шпал і рейок. Найближчим часом планують встановити також пристрої сигналізації, централізації і блокування.

Окупанти похвалилися також новинками безпеки: дотримання інтервалів прямування поїздів у попутному напрямку буде контролюватися автоматично і техніка виключить можливість зустрічного руху по одній колії.
Зазначається також, що до цілодобового виконання робіт залучено близько 5000 осіб.
Ваврто зауважити, що будівництво залізничної частини Кримського моста, а також підходів з боку Криму і Кубані веде компанія "Стройгазмонтаж", що належить Аркадію Ротенбергу – близькому другові російського президента Володимира Путіна.
Російські окупанти експлуатують будівельників залізничних підходів до Кримському мосту, заставляючи їх працювати в посиленому режимі. Однак при роботі виникла позаштатна ситуація.
Нагадаємо, Кримський міст міг злетіти в повітря за секунду - на глибині трьох метрів робочі знайшли боєприпас.