Коаліція з 63 неприбуткових організацій переконали мережу готелів Hilton перейти на 100% cage-free яйця.

Один із міжнародних лідерів готельних бізнесів Hilton Worldwide (Hilton) оголосив про всебічний перехід на cage-free після початку кампанії 63 значними зоозахисними компаніями з усього світу.

Відповідна політика стосується усіх локацій, що є власністю, франшизою або управляються мережею Hilton по всьому світі (у їх числі усі готелі мереж Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria та Embassy Suites) до 2025 року. Крім того, Hilton надаватиме щорічний звіт щодо переходу і перекладе cage-free політику на українську мову.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це неймовірний прорив, та прекрасний приклад для інших великих компаній та рітейлерів по всьому світу. Відкриті Клітки Україна безмежно раді, що українці приєдналася до цього бойкоту. Завдяки якому ми змусили такого гіганта перейти на більш етичній продукт. Публічні протести, що завершилися узятим Hilton зобов’язанням, тривали менш ніж 24 години", - говорить Наталія Панченко, ГО "Відкриті Клітки".

Hilton – відома група готелів та ресторанів, що самостійно визначила себе "лідером гостинності". Мережа готелів зробила заяву стати cage-free тільки у 19 зі 106 країн, у яких працює. Тим не менш, Hilton не вдалося виконати таку політику. Міжнародна кампанія була проведена компаніями-членами Open Wing Alliance, глобальна коаліція яка була створена заради підвищення добробуту курок у фермерському господарстві. Для того, щоб отримати зобов’язання від Hilton, 63 впливові зоозахисні організації, серед яких присутні Відкриті Клітки Україна, вимагали кращого ставлення до тварин від імені клієнтів цих мереж готелів та курей.

"Заява від Hilton про відмову від яєць кліткового походження по усім готелям своєї мережі є грандіозною перемогою у зменшенні кількості насилля над тваринами та їх стражданнями на великих фермах. Як лідер своєї індустрії, це зобов’язання показує, що cage-free є новим стандартом для готельних мереж. Тепер, the Open Wing Alliance починає фокусувати усю свою увагу на Best Western та закликає прямувати за прикладом Hilton та інших великих міжнародних готельних компаній", - розповів Александрія Бек, директор Open Wing Alliance.

Зараз, Hilton поставляє яйця з ферм, де курки утримуються у тісних, брудних та небезпечних клітках. Ці клітки настільки малі й переповнені птахами, що курки не можуть й близько жити повноцінно. Часто частини їхніх тіл потрапляють у проміжки між прутами, тож птахи травмуються, втрачають своє пір’я, їхні кістки ламаються від неможливості ходити та розправляти крила. Деякі курки, що сильно виснажені або не можуть рухатися, затоптуються до смерті їхніми сусідками.

Як тільки Hilton виконає своє зобов’язання (до 2025 року), таких жахіть більше не траплятиметься, благополуччя курей у його ланцюжку поставок буде підтверджено. А так як мова йде про 106 готелів з ресторанами, стає очевидним, що ці позитивні зміни будуть сприяти будівництву нових, або переобладнанню старих ферм, на більш комфортні по відношенню до тварин, які на них утримуються.

Нагадаємо, спеціалісти розповіли, чому "сказилися" ціни на овочі в Україні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, економісти підрахували, на скільки подорожчали популярні молочні продукти.

Також портал Знай.ua писав, що українцям нагадали, скільки вони відпочинуть у травні.