В українській столиці, в одній з квартир на проспекті Лобановського, виявлено труп сина керівника служби по тарифам "ДНР" Олександра Аліпова – Євгенія. Відомо, що чоловік помер від пострілу в голову.

Відомо також, що Аліпова поховали в Донецьку. Ймовірно, мова йде про самогубство. Про це пише портал "Обозреватель".

Син "чиновника "ДНР"

Євген Аліпов

Батько застреленого Олександр Аліпов у "ДНР" постать відома. Ще в 2015 році його було призначено заступником міністра будівництва і "ЖКГ" псевдореспубліки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До війни, в 2011-2012 роках, Аліпов-старший був заступником міністра Мінрегіонбуду. Також – заступником глави Донецької області по ЖКГ. Проти нього було відкрито справу – тодішнього чиновника підозрювали в тому, що він продавав за заниженою ціною скраплений газ.

Олександр Аліпов

А до "міністерського портфеля" в "ДНР" Аліпов був заступником мера" Горлівки. Щоправда, цю посаду він займав всього 3,5 місяці. Зараз же він займається "тарифами" в "ДНР".

Дивно, що син такого видного "ДНРівського" чиновника спокійно проживав у Києві. До початку військових дій Євген Аліпов керував в Донецьку ринком "Господар". Однак під час обстрілу ринок було розбито.

Facebook Євгена Аліпова

Займався лісом і програмуванням

Як повідомила OBOZREVATEL заступник спікера поліції Києва Яна Неруш, на місце загибелі Аліпова слідчі виїжджали:

У Києві у Євгена Аліпова зареєстрована фірма "Опер Сервіс", що займається продажем і купівлею лісоматеріалів. У Черкасах – ще одна компанія "Золотий колос", також займається лісопилкою і теслярською справою, Аліпов там один з трьох бенефіціарів.

Одну з фірм Аліпова зареєстровано в квартирі на пр. Лобановського, де він і застрелився.

Дім на пр. Лобановського

Також він був директором ТОВ "Інформаційно-розрахункового центру", який займається комп'ютерним програмуванням. Але звідти він пішов у 2017 році.

На його місце призначили Олександру Пащенко з Краматорська. Ця жінка тепло вітала Євгена Аліпова з Днем Перемоги і Вербною неділею в соцмережах.

Нагадаємо, Шустер звернувся до Зеленського через Путіна: у слуги народу є перевага.

Як повідомляв Знай.uа чорна бухгалтерія Януковича зіграла злий жарт із Лещенком: Дубинський все пояснив.

Знай.uа писав, гучна заява Гройсмана остаточно розлютила українців: "Ти в нас запитав?".