Маленькі діти і пенсіонери - найбільш незахищені категорії населення в будь-якій країні. І якщо про дітей можуть потурбуватися хоча б батьки, то старикам і зовсім доводиться важко. Адже дбати хоча б про їх комфорт часто нікому. Вдвічі страшно, коли на пенсіонерів плюють навіть у лікарнях, залишаючи їх напризволяще.

пенсіонери
пенсіонери

Історією, яке наскрізь пронизує серце сльозами поділився українець Артем Морока на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він наочно показав, як людям похилого віку доводиться повзти рачки, щоб дістатися до туалету. Відео дозволяє оцінити не тільки убогість українських лікарень, але і ставлення у них до пацієнтів.

5-а лікарня. Доповзти до туалета (і доповзають там не всі). Ось так доглядають за пацієнтами. Медсестер нема, майже завжди. Буває допомагають поварихи, разом з відвідувачами. А якщо є, то можна сплутати поводження - чи це пітомник для собак, чи таки лікарня...

Geplaatst door Artem Moroka op Maandag 13 mei 2019

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Старенька повідомляє, що сама встала з ліжка, щоб дістатися до туалету. Судячи з усього, жінка не може ходити, а допомогти їй просто нікому. Автор відео спробував знайти лікаря, санітарку або взагалі когось з медичного персоналу лікарні. Але, пройшовши по відділенню, зрозумів, що пошуки не увінчаються успіхом.

"П'ята лікарня. Доповзти до туалету (і доповзають там не всі). Ось так доглядають за пацієнтами. Медсестер немає, майже завжди. Буває допомагають кухарки, разом з відвідувачами. А якщо є, то можна сплутати поведінку — це пітомник для собак, або ж лікарня…"- гнівно висловився Артем у дописі до відео.

У коментарях українці висловлюють свою думку щодо такої шокуючої ситуації:
"Вибачте, п*здити від головлікаря до медсестер. Це що за...? Не вистачає персоналу? Звернення до влади, створення резонансу. Ну щоб так, повний абзац", "Це відео в облздрав , хто лікар, чия зміна медсестер і тд .", "На офіційний сторінці У. Супрун відповідають на звернення. Я отримала на наступний день відповідь".

Нагадаємо, що епідемія бубонної чуми, спалахнула з новою силою на російському кордоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": згідно з останніми лабораторними дослідженнями, жетони, які пройшли через багато рук і автоматів - справжнє зло, так як можуть бути переносниками небезпечних інфекцій не гірше який-небудь тропічної мухи.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Харкова обурені, що в лікарні хоча і можуть зробити вакцинацію, але там немає безпосередньо вакцини, яку кожен пацієнт повинен купити і принести самостійно.