Українці дуже тривалий час скаржаться на Kyivstar і його шахрайські схеми. Вже сотні людей не дорахувалися своїх кровних на рахунку, а від оператора почули лише відмовки. Ось в таку ж історію потрапила українка, яка вирішила поділитися аферою, що сталася з нею, на сторінці популярного спільноти Вінниці в Facebook.

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Потерпіла повідомляє, що з вечора поповнила рахунок на суму, яка погасить абонентську плату - 100 гривень. Вимкнула інтернет і лягла спати, а на ранок виявила, що на рахунку у неї залишилося 70 гривень, а абонплата не знята.

Анонімно Ситуація слідуюча. ШАХРАЙСТВО МОБІЛЬНИМ ОПЕРАТОРОМ Kyivstar Для того щоб зрозуміти схему напишу все і почну...

Geplaatst door Черный список Винница op Dinsdag 14 mei 2019

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Дзвоню оператору, який розповідає, що у мене зняли кошти ще ввечері за використання мобільного інтернету в 18.53, + ще 10 грн за використання інтернету в 00.08 14 травня і + 10 грн за пакет послуг на день у зв'язку з нестачею коштів в сумі 30 грн. Щось з'ясувати чи довести закінчується тільки їх твердженнями про використання інтернету. Але нинішні смартфони фіксують самі використання мобільних даних і wi-fi + функція даного оператора через *252# теж дозволить вам знати, скільки ви витратили Мб. І ось, по всім функціям я використовувала 0 Кб. Операторами було зафіксовано звернення, але коли я знову зателефонувала в сервісну службу мені сказали, що кошти не повернуть. Дана історія буде мати продовження і зацікавить Генеральну прокуратуру України, Антимонопольний комітет України, Міністерство Внутрішніх Справ. "- пояснює дівчина.

Kyivstar
Kyivstar

В коментарях її підтримали небайдужі:
"І у мене теж так в цьому місяці, знята менша сума, але справа не в цьому, а в тому, як намахують всіх людей.", "Шановні користувачі Київстар, сенс цим на*бщикам писати. Постійно, з номера тирять гроші. Мало того, що зв'язок спаскудився (покриття мережі яке стало ніяке) так ще й крадіжками зайнялися. ГАНЬБА!", "Не ви одна така", "А тепер порахуйте в масштабах країни,як вони збагачуються!", "Так бувало таке і в мене , і в чоловіка. Марно щось доводити, завжди знайдуть, що аргументувати".

Нагадаємо, що Vodafone позбавив українців безкоштовного інтернету.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Київстар залишився без мільйонів абонентів

Також портал Знай.ua писав, що Vodafone обдере українців до нитки.