Укразалізниця в особі її голови Євгена Кравцова вже тривалий час виводить з себе весь український народ. Брудні вагони, смердючі туалети і мокра постільна білизна разюче межують з дизайнерськими костюмами і дорогими автомобілями Кравцова.

Євген Кравцов
Євген Кравцов

Такими спостереженнями поділився юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Це Женя. Він глава "Укрзалізниці". І поїзд Львів-Херсон. Правда вражає? А ще більше вражає Женіна зарплата. Він отримує більше мільйона гривень на місяць, з урахуванням премій і надбавок. Кожен раз, коли ми сідаємо в задушливий і брудний вагон. Лягаємо на несвіжу і сиру постіль. І заходимо в такий брудний туалет. Ми всі з вами робимо його трішечки багатшими. До речі з 1 жовтня, вартість пасажирських перевезень у поїздах підвищиться ще на 12%. І Женя зможе нарешті поміняти свій мерседес на бентлі. Адже чим дорожчий квиток, тим кращий керівник"- написав обурений Шнайдер.

Это Женя. Он глава "Укрзалізниці". И поезд Львов-Херсон. Правда Впечатляет? А ещё больше впечатляет Женина Зарплата. Он...

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 15 mei 2019

В коментарях моментально відгукнулися такі ж розлючені українці:

"Знову", "Гнати в шию", "Укрзалізниця це дніще з дна! Вагони розвалюються!!! У прямому сенсі цього слова, а вартість квитків космічна.", "По обличчю б цьому Жені дати лопатою", "А ще Женя, напевно, з групи 24,45%", "А Женя вже генерал?....Ні?", "Воно отримує і ср*ти хотів на всі проблеми залізниці", " А цей талановитий, молодий негідник пришив до кітеля золоті ґудзики і у всю керує такою махіною як Укрзалізниця"

"Збс п*дор отримує 37 косарів зелені... може дозволити і платинові гудзики", "У тюрму його в такий ось вагон. А бабки відібрати і повернути в казну", "Моє обурення не межі звідки у держслужбовця зарплата в мільйон гривень. Це ганьба", "Взяти і закрити в тому тулетеі на пару годин і в плацкарт його з тарганами с..а і постіль обісц*ну дать".

Нагадаємо, що Укрзалізниця "зашторила" проблеми у вагонах: ремонту немає, зате тепер не видно.

Як повідомляв "Знай.uа", український національний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" часто приголомшують пасажирів умовами перевезення.

Також портал "Знай.uа" писав, що в одному з потягів компанії "Укрзалізниця" трапився черговий мовний скандал.