У метро в Дніпрі рятувальники та працівники поліції відпрацьовували дії при терористичному акті.

Відпрацювання проходили в ніч з 15 на 16 травня на станції "Металургів", повідомляє прес-служба ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області.

Командно-штабне тренування передбачала відпрацювання дій при пожежі після терористичного акту. Співробітники ГСЧС спільно з поліцією працювали над навичками евакуювання людей, ліквідування загорянь і допомоги постраждалим.

"Були відпрацьовані питання взаємодії з силовими структурами про спільні дії з ліквідації наслідків вибуху після терористичного акту. Евакуювали 10 постраждалих зі станції метрополітену і вагонів", - повідомив начальник оперативно-координаційного центру Олег Кушнірук.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Учасники відпрацювань тренували порядок взаємодії та залучення сил і засобів різногалузевих складів оперативного реагування в разі виникнення пожежі в метро.

Нагадаємо, що київська влада хоче в найближчі 2 роки витратити на розвиток київського метро приблизно 20 мільярдів гривень.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", останнім часом випадки в метрополітені з падінням людей на рейки стали не новиною, а звичним укладом життя, оскільки відбуваються дуже часто. Згідно зі статистикою, за рік гине близько 35 осіб, які падають з платформи. Це приблизно три смерті в місяць. Багато українців і досі не знають, що робити, якщо вони опинилися на рейках.

Також Знай.ua" писав про те, що постійно в громадському транспорті ми чуємо, що необхідно поступатися місцем інвалідам, літнім людям та вагітним жінкам. Цього ж нас учать і батьки з дитинства. Але, на ділі виявляється, що далеко не всі засвоїли важливі уроки. Картина, як кремезні мужики просто сидять "не бачачи" дідка, що стоїть поруч або вагітну дівчину, все частіше зустрічається в транспорті. Неприємними спостереженням поділився і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.