Команда чинного президента України Петра Порошенка тане, як сніг на сонці. Слідом за Ковальчуком пішла і представник глави держави Ірина Луценко. На черзі тепер і Олександр Турчинов - секретар РНБО.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на джерела з Адміністрації президента.

Як стало відомо секретар Ради національної безпеки та оборони має оголосити своє рішення у пятницю, 17 травня.

У прес-службі Турчинова журналістам не підтвердили, але і не спростували цю інформацію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Хто ще подає у відставку

Раніше представник президента у Верховній Раді, заступник голови фракції "Блоку Петра Порошенко" Ірина Луценко подала заяву про звільнення її з високої посади.

Також п'ятницю, 17 травня, стало відомо про те, що перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук подав у відставку.

Крім того, напередодні Петро Порошенко указом зняв Юрія Аллерова з посади командувача Нацгвардією через "сімейні обставини".

Нагадаємо, чинний президент України Петро Порошенко наказав готувати інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що радник новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розкрив плани слуги народу щодо парламенту після інаугурації, яка відбудеться вже в понеділок, 20 травня. У Зеленського відповіли, що буде з парламентом.