Відомий український журналіст та засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон заявив, що припиняє свою співпрацю з телеканалом "112 Україна".

Дмитро Гордон

Про це він розповів у прямому ефірі "112 Україна".

Журналіст нагадав, що із 2017 року двічі на тиждень, по суботах і неділях, на телеканалі виходила його авторська програма "ГОРДОН", а по четвергах він був гостем програми "Вечірній прайм".

Гордон розповів, що його запросили вести програму гендиректор телеканала "112 Україна" Єгор Бенкендорф і тодішній генпродюсер Сергій Логунов.

Він зазначив, що новим власником "112 Україна" став колишній глава Адміністрації Президента, кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук.

"Я поставився до цього насторожено, але продовжував виходити на каналі, висловлюючи свою думку за абсолютної свободи слова. Я хочу сказати, що ніхто ніколи на "112-му каналі" не говорив мені, що я маю говорити і чого я не маю говорити", – підкреслив Гордон.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але останнім часом, додає він, на каналі "112 Україна", як і на NewsOne, Медведчук та його соратники займають дуже багато ефірного часу і пропагують ідеї "русского мира".

[quote author=""]"З'явилося багато людей, які пропагують ідеї "русского мира", ідеї, близькі Путіну, ідеї, які мені абсолютно чужі. Я є патріотом своєї країни, я люблю свою країну, я не люблю російське керівництво, не люблю тих, хто пропагує ідеї "русского мира", як це робить Медведчук. У мене немає до нього особистих претензій, я з ним не знайомий, я його бачив тричі в житті, але мені дуже зле тому, що я виходжу на каналі, де Медведчук та інші люди пропагують "русский мир". Останнім часом до мене все частіше підходять люди й кажуть: "Вам не соромно

Дмитро Гордон

Нагадаємо, екс-кандидат у президенти Ігор Смешко в інтерв'ю "НВ" заявив про відносини з відомим українським журналістом Дмитром Гордоном.

Як повідомляв раніше Знай.ua, журналістка Яніна Соколова заявила про свою готовність стати репетитором української мови у новообраного президента нашої країни Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що телеведучий Савік Шустер, впавши в немилість нинішньої київської влади, зробив гучну заяву.