Екс-кандидат у президенти Ігор Смешко в інтерв'ю "НВ" заявив про відносини з відомим українським журналістом Дмитром Гордоном. Так, екс-голова СБУ подякував журналіста за "рекламу" його як кандидата і про потенційну політичну кар'єру Гордона.

"Він зіграв дуже позитивну роль. Крім Дмитра Гордона у нас фактично не було виходу на ЗМІ національного рівня… З Гордоном ми знайомі багато років. Раз в рік ми зустрічалися у нього на дні народження. Але я дуже вдячний йому за ту підтримку і можливість через нього донести свої думки", - заявив він.

Також Смешко заявив, що ерудиція і світогляд Гордона "відповідають тому, що зараз потрібно Україні".

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Він (Гордон, ред.) не збирається в політику і обиратися ні в які органи представницької влади. Я поважаю його позицію. Але якщо він захотів би йти в парламент, це був би не найгірший член парламенту. Його ерудиція і світогляд відповідають тому, що зараз потрібно Україні", - заявив він.

Нагадаємо, відома українська журналістка Яніна Соколова розкритикувала Дмитра Гордона за нечесну агітацію на користь кандидата в президенти Ігоря Смешка.

Соколова опублікувала жорстке відеозвернення до Гордона, в якому відкрито заявила все, що думає з цього приводу.

Скандал виник після інтерв'ю, яке кандидат у президенти Геннадій Балашов дав журналістці Соколовій. Балашов відкрито звинуватив Гордона в тому, що він на гроші "кума Путіна" Віктора Медведчука рекламує Смешко на телеканалах того ж Медведчука.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський без галасу і зайвого супроводу приїхав до своїх батьків, які живуть у багатоповерхівці. Відповідне відео в Facebook опублікували місцеві жителі.

На кадрах можна помітити, як Володимир Зеленський котить по двору чемодан до під'їзду будинку.

Нагадаємо, Зеленського спіймали за обідом в піцерії.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського розповіли, кого ми побачимо в Раді після інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського анонсували гучні "посадки".